Q.S./Parlament | Actualitzat el 12/04/2012 a les 11:13h

Pressupost espanyol, plenari català

Els grups pacten reclamar "adaptar" el pressupost a la baixada d'ingressos derivada dels comptes de l'Estat

El Parlament debatrà la retallada espanyola. Foto: Aleix Moldes

Espanya marca els números catalans, per això CiU, PSC, PPC, ICV-EUiA, ERC, SI i C's han presentat i votaran de manera conjunta una proposta de resolució que intenta que el pressupost de Catalunya estigui adaptat a les previsions que els comptes presentats per l'executiu espanyol fan pels ingressos de la Generalitat en aquest 2012. Així, davant les noves xifres fetes públiques, el Parlament instarà al Govern a "elaborar i aprovar per acord de Govern un programa d'adequació dels pressupostos de la Generalitat als nous escenaris macroeconòmics coneguts i a les noves previsions d'ingressos que es derivin dels Pressupostos Generals de l'Estat".

A més, es demana que la modificació "contingui com a mínim la previsió d'ingressos no financers, les despeses no financeres a càrrec de recursos generals, el resultat no financer pressupostari de la Generalitat, la previsió d'ajustos, el resultat no financer, el percentatge de dèficit sobre el PIB, la deducció del dèficit previst respecte a l'any anterior adaptada al nou límit de la despesa no financera i la distribució no lineal de la despesa no financera a càrrec de recursos generals i al nou límit de la despesa no financera pressupostada a càrrec de recursos generals".

La resolució que s'aprovarà aquest dijous a la tarda demanarà també que aquesta adaptació s'enviï al Parlament i es voti "en sessió plenària a celebrar abans de finalitzar l'actual període de sessions".

Navega per les etiquetes

la gran retallada

COMENTARIS

+0
-0
espoliats
ocupada, 12/04/2012 a les 15:57
Catalunya no es escanya. Som una Nació ocupada i espoliada.
+2
-0
Votem junts
Nabor Recasens, 12/04/2012 a les 12:12
Ara toca que els partits catalans votin junts per el bé de Catalunya.Prou de fer el "prèssec" amb regals per els castellans desagraits.

FEU EL VOSTRE COMENTARI



Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.



- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: