ACN | Actualitzat el 14/04/2012 a les 19:06h

Duran criticarà la cacera si s'ha pagat amb fons públic

El líder d'Unió s'abstè de fer més comentaris sobre el safari de Botswana on el rei s'ha accidentat

El portaveu de CiU al Congrés dels Diputats, Josep Antoni Duran i Lleida, ha afirmat aquest dissabte que el viatge del Rei a Botswana seria criticable si s'ha finançat amb diners públics. El diputat de CiU ha afirmat no conèixer els detalls i, per tant, s'ha abstingut de "discrepar" directament d'un viatge que algunes fonts apunten que hauria servit perquè el Rei participés en un safari de caça al país Africà.

Duran ha explicat que la seva informació es remet a un teletip en el qual s'explica que el monarca ha estat operat amb èxit d'un trencament de maluc. El líder d'UDC ha fet aquestes declaracions durant la cloenda del Congrés que la Unió de Joves del partit ha fet a Sitges.

COMENTARIS

+0
-0
Poc encertat
Anònim, 16/04/2012 a les 11:57
Que poc encertat el comentari de Duran... com gairebé sempre.
Defensant els interessos dels que li omplen la menjadora.

+1
-0
Joan
Anònim, 15/04/2012 a les 19:15
ARA ÉS L’HORA! CORRUPTES I BOTIFLERS FORA !

L’ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA (ANC), és una organització unitària i transversal, no vinculada a cap partit, que treballa per aconseguir la independència de Catalunya.
Només una actitud decidida de la societat civil catalana unida podrà empènyer la classe política a reclamar alló que ja és un clam majoritari: La independència.
L’objectiu final del l’ANC és assolir la indepedència de Catalunya, de manera ordenada, pacífica i democràtica. Volem assolir-ho mitjançant un referèndum l’11 de setembre de 2014 ( el mateix any que Escòcia celebrarà el seu i coincidint amb els 300 anys de la pèrdua de les llibertats nacionals.
L’ANC està formada per moltes Assemblees Territorials i Sectorials que treballen de manera independent i coordinada. Si som molts tindrem molta força ¡ Junts realitzarem tot un seguit d’aces i mesures de pressió per aconseguir que els nostres governants es decantin cap a on vol el poble.
Entre molts actes i activitats que s’organitzaran a nivell local i comarcal, es preveu a nivell nacional la realització de dues grans accions:
MARXA PER LA INDEPENDÈNCIA :
Se iniciarà el 23 de juny. Sortirà de 10 punts diferents per anar recorrent el territori, municipi a municipi, per explicar les raons que han d’impulsar Catalunya a tenir un Estat propi. Les 10 columnes han de confluir l’11 de setembre a Barcelona, on es celebrarà una multitudinària manifestació conjuntament amb altres entitats.
CONSULTA SOBIRANISTA :
El 2013, el nombre més gran posible d’Ajuntaments organitzarà una consulta sobiranista. Aquí jugaran un paper decisiu els Municipis per la Independència, que per aquesta data ja seran molts. Allà on els municipis no s’hagin declarat MxI la consulta la organitzarà l’ACN.
Serà un gran acte de desobediència civil i els resultats seran contundents.

En aquets moments som:
265 ASSEMBLEES TERRITORIALS
26 ASSEMBLEES SECTORIALS
285 MUNICIPIS PER LA INDEPENDÈNCIA.
I continuem creixent.

A banda del suport d’importants entitats, prop de 150 artistes, professors universitaris i treballadors del món cultural han signat un manifest de suport a l’Assemblea Nacional Catalana. El manifest afirma que l’ANC “ és una de les noticies més esperançadores dels darrers temps tan convulsos” i valora que es tracti d’un moviment “ de base àmplia i transversal “ .

Fem pinya per aconseguir un nou Estat modern, democràtic, integrador i lliure, per decidir entre tots com ha de ser el nostre futur com a poble.

INSCRIU-TE! TOTS JUNTS HO ACONSEGUIREM !

www.assemblea.cat.
+3
-1
Jo he votat en contra
Toni Arregui, 15/04/2012 a les 15:04
@ Anònim, 14/04/2012 a les 20:59:

En Masell no té cap problema anant de bracet amb el Gran Botifler, així que no donis totala culpa de la manca de majoria només al Gran Botifler. I deixa'm recordar que, lluny de la majoria absoluta, estan lluny de la majoria simple: només els ha votat un 22,5% del cens electoral...
+11
-0
El setge 15/04/12 02:00 Manuel Cuyàs
Anònim, 15/04/2012 a les 14:52
Algú en qui confio i sap coses em diu: No et pensis que a Madrid observin amb tranquil·litat i sense preocupació les expressions independentistes de Catalunya. Se les prenen més seriosament que no creiem i et puc garantir que hi ha calaixos amb uns dossiers que comprometen el bon nom d'alguns líders catalans en camps diversos. Si els dossiers contenen informacions vertaderes, falses o intencionadament inflades no és rellevant. La qüestió és que són als calaixos esperant l'ordre o el moment de ser traslladats a la lletra impresa o electrònica amb la intenció de moure soroll, desprestigiar i fer mal.

Sense saber res dels dossiers, ja m'havia semblat que la possible independència de Catalunya causa molta inquietud a Espanya i en concret al govern ara en actiu, que en aquesta qüestió no és diferent del que va ser desactivat en les últimes eleccions generals. Artur Mas confia en un pacte fiscal que millori sensiblement la caixa catalana. Desenganyem-nos-en: no hi haurà pacte, de la mateixa manera que no es materialitzarà el retorn dels deutes endarrerits. Els mecanismes estatals no ens donaran mai uns diners que puguin servir per pagar, sufragar, subvencionar, la independència. Mira si se la prenen seriosament, mira si li tenen por, mira si la creuen possible.

Observem l'evolució de les comunicacions ferroviàries. Tothom que sap sumar i calcular diu que el corredor mediterrani hauria de ser una obra prioritària, i en canvi el govern espanyol vol unir Madrid amb França foradant el Pirineu per Aragó. Sembla que no tingui sentit, però en té: Espanya no construirà una línia que passi per un territori que demà pot ser terra estrangera. Les obres no es fan perquè les disfrutin els veïns. Mirin si s'ho prenen seriosament.

El congrés de CDC, partit que governa, va parlar del dret a l'estat propi per no parlar d'independència, que semblava massa fort, i l'Estat ho va trobar de totes maners tan fort que ens barra la independència no amb el pacte fiscal sinó amb el de la fam. O sigui que o fem aviat el que hem de fer, per difícil que sigui, o quedarem empresonats en un cercle viciós que més que un cercle és un setge.
+10
-0
Llistes obertes
Trinxaire, 15/04/2012 a les 13:58
No m'estranya que a aquest personatge d'en Duran i Cia no els interessi que hi hagi llistes obertes, doncs saben que no durarien ni tres telediaris.ESTAT PROPI JA!!!
+10
-0
quina barra
Anònim, 15/04/2012 a les 13:25
per què no li pregunta al Borbó que feia gastant-se els nostres quartos en una cacera a l'africa del sud en dies laborables?

mira si en té de qüestions a tractar. Duran dimiteix.
Borbons al carrer!
Independència!
+12
-0
commmm?
Anònim, 15/04/2012 a les 12:03
Què vol dir "si s'ha pagat amb fons públics"?

Evidentment que s'ha pagat amb fons públics. O és que el rei treballa per alguna empresa privada que li paga un sou cada mes?

Espanya = Esquizofrènia, irracionalitat, nul·litat, empobriment, autoritarisme...

INDEPENDÈNCIA JA.
+19
-0
Duran & rei
Agusti Vilella, 15/04/2012 a les 10:58
Senyor Duran, el rei cobra de l'erari públic per no fer gaire rès, per donar imatge vaja; doncs quan tot el païs està pràcticament en fallida, tothom les està passant més que magres, la imatge que ell dona és la de disbauxa total fotent trets i ...... per terres africanes. Va home va!!!!, el que ha de fer vostè, si per la seva banda vol mantenir la dignitat de polític que representa Catalunya, és reprovar la barra dels borbons i de pas demanar la independència del nostre païs.
De rès pels consells.
+30
-0
Hmm
Tomppa, 14/04/2012 a les 23:55
Reis no tenen diners tot es diners publics ... imbecil duran un altre cop ...
+31
-0
Polític indigne
Núria, 14/04/2012 a les 23:47
En Duran sap molt bé com funcionen les coses. Però juga el seu paper de polític serè i ponderat: "una de cal y una de arena..." Si per un casual hi arribés a haver diners públics en joc(serenitat, no acusem sense proves) llavors ja demanaríem explicacions (rectitud, fermesa, fins i tot, amenaça implícita). Així, bifront i caragirat, acontenta a tothom. I se´n va a la suite del Palace, rient per sota el nas, convençut -el pobre indigne!- que és més llest que ningú. NO VOLEM POLÍTICS COM AQUEST!
+29
-0
Endarrere aquesta gent
Teresa P, 14/04/2012 a les 23:35
En Duran és l´exemple viu del polític nefast. Amb un partit de quatre gats ha aconseguit mantenir una quota de poder molt important. S´hauria de saber COM. Durant anys i anys s´ha instal.lat en una funció -com a negociador a Madrid- en la qual no ha fet RES de RES per al poble de Catalunya (però sí que ha fet molt per a la seva conveniència i per a la de la dreta catalana). De passada, ha viscut a tot drap -demòcrata de cintura per avall i cristià de cintura per amunt, diuen-). Ja és hora que les coses es vagin sabent. A cada Strauss-Khan pot arribar-li la seva hora...
+38
-0
EL CÍNIC MÉS GRAN
Teresa P, 14/04/2012 a les 22:06
En Duran és un polític nefast per a Catalunya. S´ha passat molts anys vivint del "cuento" a cos de rei i fent veure que treballava per Catalunya, a Madrid. És ara que es comencen a saber coses d´aquest senyor. Coses molt poc exemplars, per cert. El que seria molt interessant seria conèixer les "bases" del seu poder a UNIÓ... I A cONVERGÈNCIA. Per què un partit de quatre gats té tan poder a la federació aquesta? Per què els mitjans de comunicació callen? Per què diuen que vivim en una democràcia?
+40
-0
ESPANYA I CIU ENS ROBEN!!!!!!
Anònim, 14/04/2012 a les 21:55
//*//
+35
-0
Són diners públics com la teva suite al HOTEL PALACE MADRID!!
Duran i Lladre,dimiteix! corrupte lladre comissionista venut!!!!, 14/04/2012 a les 21:18
+54
-1
Duran, la pedra a la sabata d'en Mas
Anònim, 14/04/2012 a les 20:59
Mas, ara ja saps perquè no tens majoria absoluta, oi.
+42
-0
Buffff....
Anònim, 14/04/2012 a les 20:52
Aquest home es idiota.Ho ha pagat de l'atur,si li sembla...
Duran,FOT EL CAMP!
+30
-0
I les que es deu callar el boteflerot d'en Duran
Anònim, 14/04/2012 a les 20:14

http://www.youtube.com/watch?v=nMCxUD0omYo

Catalonia lost its sovereignty in 1714
when it was conquered by the Spanish Bourbon Kingdom
since then Spain has not treated well the catalan nation
now, 300 years after, Catalonia is ready for independence.
+34
-0
Felicitats
Anònim, 14/04/2012 a les 19:53
Senyor Duran quina poca molar te, quins valors mes pobres te. Si tingues una mica de tot aixó veuria que en els moment que estem, que el cap de l'estat estigui de cacera per Africa amb diners guanyat gracies a les nostres butxaques, no es de rebut. Pero vusté sabra si es criticable o no. Fotem el camp d'Espanya per no soportar ni un dia mes aquest inutil i el Duran que es quedi a viure a Madrid que es el que li mola.
+31
-0
Avorriment reial
Anònim, 14/04/2012 a les 19:52
Veient la forma com està tractant la notícia La Vanguardia ja es veu que no només hi ha diner públic pel mig sinó un marrón de mil dimonis, perquè el cap d'estat no se sap ben bé què hi ha de fer un dies laborables a un país estranger de cacera. No som ni Setmana Santa, ni estiu, ni Nadal ni al pont de la Puríssima o la Constitució. Els dies 12 i 13 d'abril jo entenc que són dies plenament laborables, i encara més per a algú que no vol rebaixar-se el pressupost assignat i que té el deure de servir (no pas servir-se) el seu país en uns moments en què ningú pot despistar-se tenint en compte la situació crítica que estem vivint. El cap d'estat el que hauria de fer, penso jo, és treballar de valent per tirar el país endavant; i si per edat o cansament no es veu capaç de fer-ho, la solució és ben simple: abdicació, la qual cosa també implicarà reducció de la despesa per part d'algú que ja es veu que l'avorreix sobiranament (i mai millor dit) fer de rei.
+34
-1
Va, home, va!
Anònim, 14/04/2012 a les 19:37
Però aquest tio és burro??? Com que si s'han pagat amb diners públics? D'on es pensa que treu els diners, el rei, si no de fons públics!? De vegades hem de sentir unes coses...
http://superviventcatala.blogspot.com/2012/04/la-monarquia-en-perill-dextincio.html
.
+30
-1
Facil ver-ho
Ciril Xelabart, 14/04/2012 a les 19:36
No cal ser cap expert en finançes i politica, per entendre que aquests gastos han surtit dels espanyols. De una manera o altre, per disfressar-ho, es ben fácil. Sr. Durán , una mica més de vista i menys enredar als catalans amb parauletas de llestet.
+32
-2
De on surten el calés.
Anònim, 14/04/2012 a les 19:33
De on es pensa en Duran que treuen els diners. Si cobren un sou i tenen una assignació econòmica, és dels nostres impostos que surten. Als empleats públics els baixeu el sou, retalleu sanitat, policia, prestacions socials, ...etc.
I els Borbons es rebenten els nostres diners en caceres de luxe.

FEU EL VOSTRE COMENTARI



Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.



- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: