Dilluns, 16 de abril de 2012 | 14:45
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

El CAC rep 30.000 queixes

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
No agrada el tancament de les emissions per satèl·lit de Tv3
El CAC rep 30.000 queixes
15/04/2012 19:30
retallada-tv3
EP.- El Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC) ha rebut unes 30.000 queixes pel tancament de les emissions per satèl·lit de Tv3, que han estat vehiculades a través del Síndic de Greuges, segons han explicat fonts de l'ens audiovisual a Europa Press.
Recentment Televisió de Catalunya (TVC) va anunciar que l'1 de maig posarà fi a les seves emissions internacionals --TV3CAT i les emissions per satèl·lit de Catalunya Ràdio i Catalunya Informació--, i que a partir de llavors solament podran veure's per Internet a tot el món, i també a través de la televisió per cable i ADSL a Espanya.

La resposta del CAC a aquestes queixes és que no és l'organisme competent per establir ni el nombre no el tipus de canals que han de configurar l'oferta televisiva de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA).

El consell entén que aquesta oferta ha d'establir-se a través del contracte programa que delimiti l'abast i els termes de la prestació de serveis.

No obstant això, una vegada s'hagi concretat aquest contracte programa, i abans de la seva aprovació, el CAC haurà d'informar preceptivament sobre el seu contingut: "Serà en aquell moment quan podrà prendre en consideració i posicionar-se sobre els criteris d'emissió dels canals de la CCMA".
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1