15 d'Abril de 2012. 16:02h.

13 comentaris

3810 lectures

Imprimir Enviar Disminuir lletra Augmentar lletra

The Washington Post recorda que el rei "va matar el seu germà"

La premsa internacional parla d'"enuig" per les "cares aficions" de Joan Carles

Imatge de la web del The Washington Post i la del The Telegraph
Imatge de la web del The Washington Post i la del The Telegraph
Imatge de la web del The Washington Post i la del The Telegraph

La premsa internacional s'ha fet ressò de l'accident del rei Joan Carles mentre caçava elefants a Botswana i de l'"enuig" dels ciutadans per les "cares aficions del monarca" i les imatges que s'han publicat en diferents mitjans on apareix el rei amb un elefant abatut i una altra on apareix amb dos búfals morts. També recorden l'afició de la Casa Reial per la caça amb armes de foc i la mort del germà del rei, quan aquest últim manipulava una arma.

El rotatiu anglès The Telegraph publica una crònica des de Madrid en què es destaca l'"enuig" i les "crítiques" de molts espanyols davant de les "cares aficions del monarca", especialment "mentre el país està sumit en una crisi econòmica amb un alt índex d'atur i patiment real, especialment dels més joves". El mateix diari diari també destaca el mal moment que viu la monarquia després de l'episodi del cas Froilán, que va "avergonyir" la família real.

En el mateix sentit, també es pronuncia el Daily Mail que fa una recopilació dels comentaris que ha suscitar la notícia a Twitter i afirma que "alguns espanyols es van indignar perquè el rei estava en un viatge de caça molt costós a l'Àfrica, mentre que el seu país està a la vora d'una recessió, amb un rècord de 4,75 milions desocupats".

Per la seva part, The Washington Post afirma que "la família reial espanyola ha gaudit de la caça amb armes de foc durant dècades, però també ha patit tragèdies relacionades amb armes de foc" i, en aquest sentit, recorda que "l'incident més greu va ocórrer el 1956, quan Joan Carles va disparar accidentalment i va matar el seu germà mentre manejava una arma de foc a Estoril, Portugal".

Time publica un reportatge on explica les raons -cas Urdangarin, el recent incident de Froilán amb una escopeta, entre altres- per les quals el "regnat de Joan Carles d'Espanya s'ha convertit en un dolor real" i destaca que "no és el millor moment per ser el Rei d'Espanya", perquè "les actituds envers la monarquia estan canviant".

Altres mitjans com la BBC, Le Monde, Euronews, i la cadena CNN també es fan ressò de l'operació del monarca després de la caiguda mentre es trobava de viatge de cacera a Botswana.

 

Facebook

Twitter

Menéame

Digg

Barrapunto

Del.icio.us

Fresqui

Blinklist

Tafanera

 
url curta
http://tinyurl.com/cfhj44j

13 comentaris

#13 Toni, Girona. 16/04/2012 - 17:52

 

Valorar

Positiu Negatiu

Hi ha arguments suficients per menysprear al personatge, però fer-ho amb la mort del seu germà em sembla injust. No crec que ningú faci això a propòsit, no ho crec. Va ser Franco qui va silenciar el cas perquè era el seu hereu. Dit això, Visca la República!!!

1

. .

#12 Eduard Punxet, Reus. 16/04/2012 - 13:47

 

Valorar

Positiu Negatiu

Si no va ser investigat ni jutjat tampoc es pot dir "va matar els seu germà accidentalment", s'ha de dir

"Va matar el seu germà"

4

. .

#11 fideli, rdnes. 16/04/2012 - 09:08

 

Valorar

Positiu Negatiu

vist l'instint matador de Joan Carles, és plausible pensar que no fós "accidental"....

6

. .

#10 Francesc, Badalona. 16/04/2012 - 08:19

 

Valorar

Positiu Negatiu

Que la pistola amb la que va matar el seu germà es va disparar mentre la manipulava no està demostrat. Ningú sap si li va disparar expressament.

6

. .

#9 JJ, BCN. 16/04/2012 - 08:14

 

Valorar

Positiu Negatiu

En aquest pais hem viscut sota un control total dels medis, aplicant el que deia Goebels, que repetint 1000 vegades una mentira es converteix en veritat. Durant 30 anys sentim allo de "La Modelica Transicion Española", "JC I, muy campechano", "JCI salvo la democracia durante el 23-F"....vaja FARSA!

10

. .
 

El + comentat

El + vist

El + enviat

07.01.09

·

09.07.08

·

27.05.11

·

24.07.11

·

31.05.11

·

30.06.08

·

06.10.11

·

14.05.09

·

17.10.11

·

18.08.08

·

e-noticies

© Copyright e-noticies.com · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font
Crèdits: Desenvolupament Hispanetwork · Disseny Ochionet

Notícies en català · Notícies en castellà

e-notícies - Notícies Comunicació - The Washington Post recorda que el rei "va matar el seu germà"

Capital de la Cultura Catalana Agència de Qualitat d'Internet Plató Obert de Produccions


  Amb el suport de
Generalitat de Catalunya