Quico Sallés/Palau de la Generalitat | Actualitzat el 17/04/2012 a les 17:50h

Homs demana al PSC que miri a Euskadi

L'expresident José Montilla, l'alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlón, el lehendakari Patxi López, i la número 4 de la llista del PSC, Esperança Esteve, al míting de Santa Coloma de Gramenet Foto: Maria Fernández

Rèplica agra del Govern al primer secretari del PSC, Pere Navarro, que ha lamentat en veu alta que el president de la Generalitat, Artur Mas, hagi escollit ERC per celebrar la primera reunió sobre el pacte fiscal. De fet, Navarro s'ha queixat perquè la primera protesta formal de pacte fiscal porta el copyright socialista. Però la queixa ha caigut en el sac buit del Govern.

Així aquest migdia, el portaveu del Govern, Francesc Homs, ha demanat al PSC que "no improvisi tant" i els ha instat a "mirar què fan els seus companys socialistes d'Euskadi i Navarra". Una velada referència a la defensa aferrissada que fan les federacions socialistes d'aquestes nacionalitats pel que fa al sistema de finançament basat en el concert.

COMENTARIS

+6
-0
Cap pas
Adeu, 17/04/2012 a les 18:01
Ni PP ni PSOE faran cap pas a favor de Catalunya. En el fons volen una Catalunya, submisa, amb ciutadans que treballin, paguin i callin, es a dir, colonitzats i espoliats per sempre. Sols tenim una sortida, "ESTAT Propi"

FEU EL VOSTRE COMENTARI



Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.



- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: