Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Els anglesos sobreviuen amb 10 en el Camp Nou i jugaran la final
24/04/2012 22:57
Leo Messi  asseient en el cesped
El FC Barcelona ha caigut aquest dimarts a les semifinals de la Lliga de Campions 2011-2012 després d'empatar a dos gols davant el Chelsea anglès en el partit de tornada celebrat en el Camp Nou, on havia de remuntar l'1-0 de Stamford Bridge.

El conjunt blaugrana s'ha topat amb el 'mur' rival, després d'un partit que ha encarrilat en la primera part amb un 2-0, gols de Busquets i Iniesta, i a més afavorit per l'expulsió per vermella directa de John Terry.

No obstant això, l'equip de Roberto Di Matteo ha marcat en el tram final de la primera part amb un gran tant de Ramires, i després ha aguantat en la segona meitat, en la qual Leo Messi ha fallat un penal a l'inici. El Chelsea ha aguantat el setge posterior i en una contra Fernando Torres ha ficat als seus en la final per segona ocasió en la seva història.