Pere Pratdesaba | Actualitzat el 26/04/2012 a les 13:18h

Immigrants i antifeixistes decidiran avui si mantenen la protesta contra Josep Anglada

Maulets Osona, Coordinadora Antifeixista i Casal Independentista Manel Viusà, amb l'adhesió de col·lectius islàmics, han convocat un acte per aquest divendres, davant de l'Ajuntament de Vic.

Els col·lectius que han convocat la manifestació contra Josep Anglada d'aquest divendres tindran una reunió conjunta aquesta nit, a les 8 del vespre, per decidir si tiren endavant o no amb la protesta. Els tres col·lectius que hi ha al darrere de la convocatòria són Maulets Osona, la Coordinadora Antifeixista i el Casal Independentista Manel Viusà, que van proposar a diverses entitats d’immigrants que s’adherissin a les manifestacions, tal com així ha succeït.

De moment, hi ha hagut diferents contactes entre Guàrdia Urbana, Mossos d’Esquadra i Ajuntament amb els col·lectius implicats per tal de rebaixar el to de la protesta i que no es repeteixin els aldarulls del passat dimarts. Aquest matí, s’han reunit els representants de les mesquites amb els Mossos d’Esquadra. La policia autonòmica els ha recomanat que es portés a terme una protesta estàtica davant de l’Ajuntament de Vic i que no es traslladés al domicili de Josep Anglada, com va passar fa dos dies.

En principi, sembla que els representants de la comunitat islàmica estan per seguir les indicacions dels Mossos d’Esquadra, tot i que no es descarta fins i tot la cancel·lació de la protesta. Tot plegat es decidirà aquest vespre, en la reunió que mantindran els tres col·lectius que originàriament van organitzar les manifestacions amb membres de la comunitat islàmica. “Nosaltres estem disposats a ser flexibles. Si no volen fer la protesta, no la farem, dependrà tot d’ells”, diu Pep Musté, membre del Casal Independentista Manel Viusà.

Navega per les etiquetes

PxCJosep Anglada

COMENTARIS

+7
-11
indignat
Anònim, 26/04/2012 a les 14:30
El que tenen que fer es prohibir aquesta concentració i demanar responsabilitats legals als que han intentat agredir a un representant dels vigatans que compta amb el 20% i també als que han permet que passi. Pobra Catalunya si permitim que gent de fora perseguisca a catalans pels nostres carrers i després els deixem que tornen a ocupar els nostres carrers amb les seves consignes violentes de "acció directa". El govern municipal ha de prendre nota: les concentracions contra PxC són antidemocràtiques i de incitació a l'odi. Respecteu la voluntat dels ciutadans que li hem votat i prengau mesures.
+4
-1
soc catalana
Anònim, 26/04/2012 a les 16:00
El que s'ha d'impedir es que cap persona pública o no agredeixi a un altre," Sigui dels teus o dels meus".I l' Anglada i seguidors esteu creant un caldo de cultiu perquè això succeeixi.
Siunin Imam ultra-radical hagués pegat a uns nois catalans,l'ajuntament ja hauria fet un ple extraordinari,buscarien possibles causes per a condemnar-lo,per altra banda com crec que hauria de ser. Si això ho fa un ultra feixista i hauria d'haver la mateixa reacció almenys desde l'ajuntament.
Esteu jugant amb foc, i esl seguidors de l' Anglada en sou complices.
+2
-2
protesta
Anònim, 26/04/2012 a les 16:04
aixo va dirigit a la gent de plataforma per la caca que pasa que aquest indibidu cense astudis i sensa cap carera que lunica manera que te de treure benefisi i calers es parlar malament dels imigrants i insultarels doncs que es mantengui a las consecuensies que aixo porta i a la resposta al cubard que no don el seu nom i que ascrit am msn 26/04/2012 en part et dong rao perque es culpa de la institusio española la que parmet que iajin partits xenofugs i luque buscan amb aixo es el mal viure i que iajin enfrontament yo e llegit un estudi que tots els xenofugs son gent que de petits an petit algun trauma be que sigui que sajin caigut dala llitera o que a clase al apallisesin i lunica manera que tenen de desaguarse
es ser rasista.i des daqui fatx una crida a tots els racistes que siusplau dongueu la cara colla de ñus cobards visca cataluña i visca el rif independencia ya.........
+1
-5
fins els ous
Anònimus, 26/04/2012 a les 16:21
Se'ls permet això i més. Són els cadells del règim. Agredeixen, insulten, qualifiquen i els hem de trobar justos i honorables, una mica descarriats però son joves, ja se sap...
Aplicar-se la policía contra ells mentre fan efectiva la seva "protesta", la "seva lluita", la seva "acció directa" i més eufemismes per no utilitzar la paraula VIOLÈNCIA, amenaçant, destrossant, insultant, criminalitzant... sería de ser molt "fechiste" i no ho volem això, que és molt lleig.
El sistema protegeix als "antisistema".
+1
-0
Festes de moros i cristians
Antònim, 26/04/2012 a les 21:40
Darrerament tinc l'impresió que quan vaig a una concentració d'aquestes, hi veig més els elements radicals dels esmentats col·lectius.

Encanvi de "moros o cristians" moderats no els hi veig mai.

Crec que entre l'Anglada, els anti i els de la barba, no hi han gaires diferències.
+0
-0
unidos
Anònim, 29/04/2012 a les 12:28
La union hace la fuerza,todos juntitos y uniditos
+0
-0
catala
Anònim, 09/05/2012 a les 14:07
nomes ting clar que catalunya es la cumunitat amb mes atur de tota espanya abans heram rics i hara nomes tenim catalans i catalanes sense llar i amb problemas greus inclus per poder manjar i aixo nomes es pot aturar fent netege masa inmigrat sense faina i aixo fa delincuencia robatoris,venda de drogas etc.... solucio fer netege de tots aquells inmigrants que no traballan menys gasto mes estalvi ja quemantenir a tota la inmigracio que tenim costa molts milions d euros

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Predicció Manlleu
dimecres
9°C  23°C
dijous
10°C  24°C
divendres
14°C  25°C
Enquesta
Qui és el culpable de la crispació a Vic?
      Vots emesos: 1064

Vila d'Abadal es mostra molt crític amb l'actuació de la CUP

 
L’alcalde de Vic, en una entrevista a Canal Taronja enregistrada la setmana passada,  parla dels últims incidents a la ciutat (a partir del minut 24), dels plens, l’AMI i el congrés d’Unió.
Edicions locals
Humor
Vés a: L'Oriol, el nou gegant de Manlleu

L'Oriol, el nou gegant de Manlleu

Nova entrega d'humor d'en Mandanga (imatge ampliada a dins de la notícia).

Arxiu històric


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: