Dissabte, 5 de maig de 2012 | 14:44
Vostè es troba a: Inici > Economia >

Catalunya Banc va perdre 1.335,2 milions durant el 2011

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Malgrat estar controlada pel FROB
Catalunya Banc va perdre 1.335,2 milions durant el 2011
04/05/2012 10:24
9catalunyacaixa
Catalunya Banc, entitat a través de la qual CatalunyaCaixa vehicula la seva activitat financera, va perdre1.335,2 milions d'euros en l'exercici 2011, segons ha informat aquest dijous a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).
L'entitat nacionalitzada i controlada pel Fons de Reestructuració Ordenada Bancària (FROB) va escometre sanejaments addicionals per endavant per complir amb gran part de les exigències del decret 2/2012 de sanejament financer del Govern. Segons les últimes dades remeses a l'organisme supervisor dels mercats, Catalunya Banc compta amb un volum d'actius de 76.527 milions d'euros.

El quadern de venda de Catalunya Banc ha començat a distribuir-se entre les entitats financeres per buscar un inversor privat que prengui el relleu al FROB al capital. Citibank, encarregat del procés, repartirà el quadern entre entitats financeres i fons d'inversió nacionals i internacionals, que tindran 15 dies per presentar oferta vinculant.

Entre les entitats interessades figuren Banc Santander, BBVA, KutxaBank i Banc Sabadell, que podran analitzar detalladament la informació de CatalunyaCaixa i decidir si presenten oferta.

Les sorpreses per les retribucions en determinades entitats financeres semblen no tenir fi, Els consellers de Catalunya Banc, s'han repartit més de dos milions d'euros durant un exercici que l'entitat va tancar amb les ja assenyalades pèrdues d'1.335 milions d'euros, la qual cosa ha llastrat el resultat del conjunt del sector de caixes en un 71%. Els deu membres de l'alta adreça del banc que presideix Adolf Todó han percebut una remuneració propera als tres milions d'euros durant l'últim exercici. On veritable escàndol i una falta de respecte total als clients de la històrica Catalunya Caixa.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1