Diumenge, 6 de maig de 2012 | 14:16
Vostè es troba a: Inici > Política >

"Crec que s'han passat"

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Crítiques al desplegament policial pel cimera del BCE
"Crec que s'han passat"
04/05/2012 09:33
9duren-madrid
Duran i Lleida ha estat bastant explícit en definir la presa policial de Barcelona en ocasió de la cimera del BCE. "Crec que s'han passat. És exagerat" .El mateix han comentat al nostre diari alguns comandaments de les forces de seguretat que consideren "poc justificat" semblant desplegament.
La cimer s'ha tancat sense un sol detingut, amb franctiradors apostats a l'Hotel Arts, controls aleatoris per tota la ciutat, i un forcejament entre les diferents policies per treure pit davant les càmeres de televisió, un espantall que ha causat vergonya aliena.

Ni més ni  menys que 8.500 policies en alerta permanent durant tres jornades, suspensió del tractat de Schengen durant sis dies a petició del Conseller Puig, quatre helicòpters sobrevolant la ciutat durant bona part del dia i sobretot, una despesa de diners públics gegantescs per vigilar a uns centenars d'estudiants que protestaven pacíficament contra la pujada de les taxes universitàries.

Un balanç desconcertante per a unes sessions que a més no han tingut grans titulars excepte l'interès d'algun dels participants a recordar al Govern Rajoy que té pendent una reforma financera urgent i profunda, alguna cosa, que tots sabíem sense que ningú vingués de fora a recordar-nos-ho.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1