Dilluns, 7 de maig de 2012 | 15:04
Vostè es troba a: Inici > Esports >

“Tito Vilanova té números per triomfar al Barça “

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Segons Xavier Sala i Martín
“Tito Vilanova té números per triomfar al Barça “
07/05/2012 13:36
SALA MARTIN
L'economista i exdirectiu del Futbol Club Barcelona, ​​Xavier Sala i Martín, va explicar que Tito Vilanova pot triomfar com a entrenador del Barça perquè els jugadors ho respecten.
En una entrevista al programa El matí de Catalunya Ràdio, ha assenyalat que era la persona adequada per substituir Guardiola al capdavant de l’equip: “Em sembla una decisió molt encertada. Tito Vilanova és també una persona molt assenyada, és el que crea alguns tipus de jugades que tants gols ens han donat”. L’exdirectiu barcelonista recorda que “hi va haver una època que vam perdre uns partits i era quan Tito Vilanova no hi era, quan estava malalt”. Segons Sala i Martín, el que serà nou tècnic del primer equip blaugrana “és una peça important que coneix els mecanismes, coneix els jugadors, té el respecte dels jugadors perquè veuen que, quan fan el que els diu, marquen gols. Si els jugadors veuen que tu en saps, doncs et respecten. Per tant, tens números per triomfar. Jo crec que la junta ha fet una bona elecció”.

Xavier Sala i Martín, que va formar part de la junta directiva presidida per Joan Laporta, ha dit que dissabte es va emocionar molt en el comiat de Pep Guardiola i ha fet aquesta reflexió: “Aquest episodi de guanyar constantment, aquesta orgia de títols que hem viscut, a mi em dóna la sensació que una mica s’acaba amb el Pep". En tot cas, Sala i Martín ha afegit que “m’alegra perquè el veig content, el veig alliberat. Com que l’aprecio, si ell és feliç, fantàstic”.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1