Dilluns, 7 de maig de 2012 | 15:38
Vostè es troba a: Inici > Economia >

Un centre comercial per a turistes

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Més del 60% dels visitants de Las Arenas són estrangers
Un centre comercial per a turistes
18/03/2012 19:06
Centre comercial les Sorres
El centre comercial de Las Arenas, situat a l'antiga plaça de toros de Barcelona de l'any 1900, celebra dissabte que ve el seu primer aniversari, i durant aquest primer any, més del 60% dels visitants del centre han estat estrangers, entre altres motius, a causa de la proximitat amb la Fira de Barcelona.
Així ho ha explicat la directora de las Arenas, Amelia Marco Francesch, qui, en declaracions a Europa Press, ha destacat com el centre comercial està situat en una localització privilegiada, al costat d'un "autèntic motor econòmic", ja que la celebració dels congressos més importants del recinte de Montjuïc, com el Mobile World Congress, ha permès augmentar les vendes i les afluències.

Segons Marco, "Arenas de Barcelona ha reactivat la zona geogràfica", i ha afegit que s'han complert els objectius marcats tant en visitants com en l'àmbit econòmic.

El complex rep entre setmana la visita d'aproximadament 150.000 persones, i al voltant de 70.000 els caps de setmana, i dels comerços que han obert amb el complex comercial, s'han mantingut gairebé el 100% dels arrendataris, a més d'haver inaugurat sis locals nous.

El centre comercial ha organitzat diversos actes artístics i lúdics com fragments del musical Grease i la celebració de la final espanyola de la FIFA Interactive World Cup el passat 17 de març, que ha enfrontat alguns dels millors jugadors del videojoc per representar Espanya a la final mundial que tindrà lloc aquest estiu.

Durant aquest dissabte de primer aniversari es faran actuacions musicals de jazz, swing, bossa nova i brazilian jazz; animació infantil; sortejos de viatges i un concurs d'aparadors en què participen els comerços del centre comercial.

També s'oferirà cava i pastís de xocolata del Museu de Xocolata de Barcelona i el recinte tindrà una il·luminació especial.

A partir del 26 de març, Las Arenas té previst acollir una exposició d'Escultures de Rosa Serra, i entre el mes d'octubre i novembre preveu organitzar el primer Festival de Curtmetratge, projectes amb els quals la direcció vol fomentar la imatge del centre comercial no només com un punt de compres sinó també com a punt cultural de la ciutat.

Pel que fa al Museu del Rock, que ha presentat concurs de creditors, Marco ha assegurat que ara com ara no saben què passarà amb l'espai, tot i que segueix obert al públic i encara acull activitats.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1