Dimecres, 9 de maig de 2012 | 15:11
Vostè es troba a: Inici > Política >

"Abans teníem a un xerraire de President i ara un que treballa"

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El portaveu del PP al Congrés justifica que Rajoy rehúya als mitjans:
"Abans teníem a un xerraire de President i ara un que treballa"
09/05/2012 11:35
Alonso i Rajoy
El portaveu del Grup Popular al Congrés dels Diputats, Alfonso Alonso, ha reconegut que el president del Govern, Mariano Rajoy, ofereix menys rodes de premsa i concedeix menys entrevistes que el seu antecessor, José Luís Rodríguez Zapatero, però ha argumentat que això es deu al fet que abans hi havia "un Govern de xerraires" i ara un que "treballa".
"Poden dir que el senyor president parla menys que l'anterior. Sí, parla molt menys que l'anterior, però treballa molt més que l'anterior", ha destacat en una entrevista en Antena 3, en la qual ha acusat a l'ex president del Govern.

"Jo sé que aquest missatge és complicat però la principal reforma del Govern és que aquest Govern digui la veritat. No podem dir que existeix una sortida que ni exigeix ni implica sacrificis i que no té un cost perquè no és veritat", Tampoc és cert, al seu judici, que el Govern del PP estigui "en contra del creixement", tal com demostra, ha defensat, l'engegada del pla de pagament a proveïdors, "una mesura d'incentius de creixement que no té precedents" i que suposa destinar "35.000 milions d'euros que van directament al teixit productiu" i a les empreses.

"El Pla I eren 8.000 milions d'euros en voreres" ha denunciat, per destacar que el pla de pagament a proveïdors "és una injecció de liquiditat que segurament", ha reconegut, no ho estigui comunicant ben el seu partit.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1