8 de Maig de 2012. 21:27h.

1 comentaris

615 lectures

Imprimir Enviar Disminuir lletra Augmentar lletra

Totes les preguntes sobre Bankia

Ridao: "ni el PSOE ni el PP van aturar una història que va començar malament i ha acabat pitjor"

Ridao, en una foto d'arxiu
Ridao, en una foto d'arxiu
Ridao, en una foto d'arxiu

L'exsecretari general d'Esquerra, Joan Ridao, ha qüestionat l'aportació de fons públics per al rescat de Bankia, en un article d'opinió a e-notícies. L'exdiputat s'ha preguntat "per què ni el PSOE ni el PP van aturar una història que va començar malament i ha acabat pitjor?"

Ell mateix ha contestat que "les guerres Miguel Blesa-Esperanza Aguirre; l’herència catastròfica en forma d’inversions immobiliàries fallides i el poc marge de beneficis; una fusió temerària i induïda pel PP valencià amb Bancaja, que ha donat com a resultat una cartera de crèdits de dubtós cobrament de 32.000 milions d'euros" serien els motius.

Ridao ha recordat que "el mateix FMI que Rato dirigí fa uns anys, és el que li ha donat la “puntilla”, senyalant fa uns dies aquella entitat madrilenya com a una entitat sistèmica amb problemes", i ha remarcat el que han guanyat l'antic i el nou gestor de Bankia. "El que se’n va, ho fa amb una indemnització d’1,2 milions d'euros, i el que ve, va sortir ben untat del BBVA", ha reblat.

L'exdirigent independentista ha passat factura a José Luis Rodríguez Zapatero, que mantenia que el sistema financer espanyol era "el més fort del món", i també a Mariano Rajoy per "incomplir impunement una nova promesa electoral (i en van ja...)".

"Va assegurar solemnement que no hi hauria ni un euro més de dinesr públics a la banca, després que entre ell i Zapatero l’hagin fiançat amb prop de 110.000 milions d'euros de diner públic, sense que, per cert, hagi començat tan sols a fluir el crèdit i... zas! Més diners per la banca", ha afegit.

Tanmateix s'ha preguntat "com s'ho volen fer, això?", el rescat de Bankia, perquè "la llei només permet injectar diners si existeix una fusió entre entitats". "Algunes fons apunten que ho faran per la porta del darrere", ha reflexionat Ridao.

 

Facebook

Twitter

Menéame

Digg

Barrapunto

Del.icio.us

Fresqui

Blinklist

Tafanera

 
url curta
http://tinyurl.com/756ysl2

1 comentari

#1 Elmer Gantry, Bna. 09/05/2012 - 12:10

 

Valorar

Positiu Negatiu

S'hau adonat?, aquest individu no us recorda aquells predicadors mormons que sortien en les pelicules norteamericanes, que transcurrien en despoblats paisos perduts pel centre del pais, abatuts pels vents, els puritanismes, anacronismes, etc. etc.

-3

. .
 

El + comentat

El + vist

El + enviat

07.01.09

·

09.07.08

·

27.05.11

·

24.07.11

·

31.05.11

·

30.06.08

·

06.10.11

·

14.05.09

·

17.10.11

·

18.08.08

·

El temps
Guia d'empreses
  Cercar
e-noticies

© Copyright e-noticies.com · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font
Crèdits: Desenvolupament Hispanetwork · Disseny Ochionet

Notícies en català · Notícies en castellà

e-notícies - Notícies Economia - Totes les preguntes sobre Bankia

Capital de la Cultura Catalana Agència de Qualitat d'Internet Plató Obert de Produccions


  Amb el suport de
Generalitat de Catalunya