RSS d'elDebat.cat
elDebat.cat
03/05/2012 12:11
El lector
Com us envejo
Màrius Viella
Llegir a Josep C. Verges, Francesc Sanuy o a Joan Vila es com gaudir de la sensació de palpar la intel·ligència que nomes el sentit comú es capaç de manifestar.

Verges va descriure a la perfecció en el seu llibre 'Tots els homes de Duran', una molt important etapa de CIU (Connivència i Usurpació) marcada per la corrupció protegida i en el seu article d’avui (2-5-2012) al Diari de Girona , 'Carta a una Suïssa', ha brodat el Pujolisme i planxat als seus hereus, fent una radiografia de cos enter del govern de la Generalitat que presideix el Sr. Artur mas.

De Francesc Sanuy vull enganxar l’últim paràgraf del seu interessant article al Punt-Avui 29-4-2012 on es manifest que estem governats per interessos i no per defensors dels interessos comuns dels ciutadans: “Pel que fa a REPSOL, és molt interessant el que ha escrit Roberto Centeno sota el títol d'“Una gestió manifestament millorable”. Diu que no és un enfrontament de l'Argentina amb Espanya, sinó un problema d'empresa que s'hauria pogut resoldre sense insults ni declaracions de guerra. Que inoportú, per cert, el president de la CEOE (Rosell) quan reclama la guerra comercial de la carn, la soja i el biodièsel, una cosa que correspon, si de cas, al Govern, però de cap manera a qui diu que parla en nom de tots els empresaris sense tenir atribucions per plantejar mesures que perjudicarien la majoria dels afectats sense consultar-los. No deu ser que parla com a membre de diversos consells d'administració que depenen de La Caixa i per als quals va ser nomenat posteriorment a la designació com a president de la patronal i no intuitu personae? Botín, en una situació semblant, va refusar la guerra comercial que li oferia Zapatero i va obtenir una magnifica indemnització. En canvi, Brufau ens vol involucrar a tots en les trifulgues en què s'ha embolicat pel seu mal cap. Que no ho veia, que sense YPF la qualificació de la companyia cauria a nivell dels bons porqueria?.”

De Joan Vila , a mes de poder aconsellar llegir-lo per la seva capacitat emprenedora com empresari exemplar en el ram del paper, ha publicat articles que ,que posen al descobert , la indiscutible intel·ligència també econòmica i en matèria energètica.

Del seu article publicat al Diari de Girona com cada diumenge, n’adjunto l’encapçalament que crec que es o tindria de ser motiu suficient perquè els ciutadans d’aquest país, inversors d’aquesta entitat financera, retiressin immediatament i definitivament els seus diners d’aquesta entitat, que no se el mal que pot haver causat però si se que en aquests moments i amb aquesta acció , no ha fet cap be al país ni als ciutadans .

JOAN VILA Divendres llegeixo una notícia preocupant: la desconfiança porta el Santander a dipositar 37.000 milions al BCE al 0,25%. Aquest banc té por d'invertir a Espanya i fuig de les seves obligacions.

Persones com les que acabo d’homenatjar, intento trobar-ne en els respectius governs i per mes que garbelli , tots passen per ull.

Felicitats a tots
Imprimeix Enviar a un amic
La TafaneraMenéamedel.ico.usChuzaFacebookIndependènciaCatosferaTwitter
Nou comentari
L'empresa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que contiguin insults i/o difamacions, per tal de preservar la imatge de les persones. El sistema guardarà el seu comentari junt a la seva IP (84.88.10.250)
*
*
Has de copiar, en el camp de text, els6 caràcters, del 0 al 9 i de l'A a la F

* Camps obligatoris
 
 
 
CSS vàlid XHTML vàlid Gestor de continguts Creative Commons License
Portada | Política | Societat | Entrevistes | Opinió | A debat | Videos | El lector | EconomiaDigital.cat | CulturaiOci.com | TribunaLatina.com | Contactar | Qui som
Red Digital XXI S.L | NIF: B63898712 | Registre mercantil de Barcelona en el llibre nº 90363 diari 944 el dia 19 de Juliol del 2005 assentament 934 | CMS BabSoft
elDebat.cat