Dijous, 10 de maig de 2012 | 15:51
Vostè es troba a: Inici > Societat >

“Es inacceptable en democracia”

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El Secretari de les JSC creu que la portada de La Razón
“Es inacceptable en democracia”
09/05/2012 17:25
PORTADA DE LA RAZON
Javier López, primer secretari de la JSC, creu que “la dreta pretén desactivar la contestació social a les retallades de drets amb l'estratègia de la criminalització i la por, i ho fa amb l'ajuda inestimable dels seus mitjans de comunicació”.
López qualifica d'“inacceptable en democràcia” la portada d'avui del diari madrileny La Razón, en què “es pretén estigmatitzar” diversos sindicalistes estudiantils, “amb noms i cognoms”, fent ús del seu currículum i les seves filiacions polítiques.

El PP ens vol fer creure que les seves contrareformes lesives són inevitables, que protestar no serveix de res”, assegura López, que insisteix en què “ens volen inocular la por i desqualificar els sindicats estudiantils per desvirtuar legítimes reivindicacions que compten amb un suport massiu”.

El primer secretari de la JSC afegeix que“els mitjans de comunicació tenen una responsabilitat social importantíssima, i comla portada de La Razón evoquen perillosament costums predemocràtics”.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1