Dilluns, 14 de maig de 2012 | 17:42
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Descendeix el Vilarreal. Zaragoza, Rayo i Granada segueixen en primera

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El Madrid arriba als cent punts
Descendeix el Vilarreal. Zaragoza, Rayo i Granada segueixen en primera
13/05/2012 22:13
VILLAREAL
Catalunyapress.-Aquesta ha estat sense cap dubte la setmana de l'Atlètic. Falcao, que ha donat al seu equip l'Europa League i li ha deixat en competició europea la temporada vinent.
Per si no fos poc en marcar el gol de la victòria ha enviat a segona al Villareal que ha tingut "la negra" com a companya durant tota la temporada amb lesionats clau com Rossi i canvi d'entrenador sense sentit. Lotina afegeix un descens mes en el seu palmarès, la qual cosa li converteix en el mister malastruc dels clubs de primera. Tot el contrari que Tamudo que en el temps de descompte li ha donat vida a un Raig que ha estat a punt d'anar-se a segona pels seus desastrosos resultats de les últimes setmanes. En canvi el Zatragaoza que va vèncer al Getafe en el seu camp ha donat una lliçó d'amor propi amb un entrenador modest i valent anomenat Manolo Jimenez que va barallar fins al final i deixa als aragonesos en la categoria en la qual una ciutat com la capital d'Aragó es mereixen per potència ypor història. La propera temporada hauran de canviar de president si no volen passar les vicissituds i patiments d'aquest any. El Malaga que va enviar al Gijon a segona estrena Champions i el seu xeic tindrà motius mes que suficients per gastar mes petrodólares en jugadors que li ajudin a caminar amb seguretat pels camps d'Europa. El Madrid va arribar als cent punts i el Barça haurà de buscar-li equipoa Dani Alves i en orris i amb ells portar-se a altres jugadors de nivell que amb la pedrera i Messi ens tornin a fer felices la propera temporada. I colorin colorit la Lliga dels cent punts s'ha acabat. La guanyo el Madrid o la va perdre el Barça com a Vostès prefereixin, però això ja no hi ha qui ho mogui.Pichichi ha estat Messi i el Ricardo Zamora, un any més per Victor Valdés. Enhorabona a tots.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1