www.acpg.cat www.premsagratuita.com
| inici | | enrera | Dijous, 2 de octubre 2008
 
      Membre de:
WEB DE LES 3ES JORNADES
Empreses col·laboradores:

NOTÍCIES
ACPG
PREMSA GRATUITA
L'ASSOCIACIÓ
QUÈ ÉS L'ACPG?
ÀREA DIGITAL
ASSOCIATS
DOCUMENTACIÓ
AGENDA
CODI DEONTOLÒGIC
CENS
SERVEIS
REVISTA PG
INTRANET
ENLLAÇOS
VOLS ANUNCIAR-TE?
VOLS ASSOCIAR-TE?
CAPÇALERES
AGENDA
10è ANIVERSARI ACPG
Totes les fotos de l'aniversari
SUBSCRIU-TE AL PG
Subscriu-te gratuitament
al PG digital
Nom:
E-mail:
BANC DE CONTINGUTS
EMPRESES COL·LABORADORES
3es JORNADES INTERNACIONALS
ÀREA DIGITAL

L'àrea digital és un nou grup de l'associació, que inclou portals-web distribuïts per Internet o altres suports de transmissió basats ens IP que tenen com a contingut la informació periodística general gratuïta, que s'actualitzen amb una periodicitat no superior als quinze dies i que estan escrits en qualsevol idioma.

Publicitat

 Hem començat a tramitar campanyes de publicitat de la Generalitat i volem arribar tant a entitats públiques com privades.


Administració: Equiparació d’ajuts directes i Subvencions a projectes

 Des de l’Àrea Digital s'ha començat a treballar perquè hi hagi una equiparació real dels ajuts directes i les subvencions a projectes que actualment reben molts mitjans de comunicació, i, en canvi, els digitals estan desatesos per l’Administració. D’aquesta manera volem fer sentir la nostra veu, la dels digitals, davant l’Administració perquè impulsi el naixement i desenvolupament dels mitjans digitals.

 En aquest sentit, l’ACPG ha creat una Comissió específica pel grup digital per tal de treballar en l’equiparació d’ajuts i suports de l’Administració per rebre campanyes de publicitat, tenir dret a rebre subvencions, entre altres objectius. Aquesta comissió també vetllarà pel correcte funcionament dels serveis que s’expliquen a continuació (banc de continguts, portals estàndards, etc.).

Banc de continguts digital

 L’ACPG, ha dissenyant un banc de continguts amb eines molt avançades que permet que les publicacions digitals puguin descarregar-se continguts del banc, igual que ho fan les capçaleres amb suport paper. Entrevistes, articles de tot tipus, passatemps, graella de la televisió, firmes de prestigi, fotografies, vídeos, entre molts altres continguts per enriquir els portals digitals.

Portals estàndard

 En el mateix sentit, també a través de l’eina que s’ha mencionat anteriorment s'han dissenyat portals estàndard per aquelles publicacions que vulguin fer el salt a la xarxa, però encara no s’hagin atravit. Se’ls dona assessorament i una eina ja preparada per a tenir la pròpia pàgina web.

Altres serveis: ACN i EFE

 Es volen ampliar els serveis de les agències de notícies als portals digitals que es facin associats i aconseguir els mateixos descomptes dels quals disposa actualment l’ACPG.

Descompte en la quota dels primers sis mesos

 Per a les publicacions de l’ACPG associades, els sis mesos de la quota per a l’Àrea Digitals els serà retornada en forma d’un botons o banners en la seva pàgina web. Pel que fa als portals digitals que entrin a l’Àrea Digital de l’ACPG se’ls farà un descompte en la quota dels sis primers mesos per la publicació dels botons o banners de l’ACPG.

Quotes:

Pels associats, 25€ al mes. Aquests associats tindran un abonament de la quota dels 6 primers mesos, en total 150€, si a canvi en el seu mitjà digital posen un botó, capsa o banner fent publicitat de l’ACPG.

Pels no associats, 45€ al mes. Aquests associats tindran un abonament d’una part de la quota dels 6 primers mesos, en total 150€, si a canvi en el seu mitjà digital posen un botó, capsa o banner fent publicitat de l’ACPG.

 
EDITORIAL
Josep Ritort i Ferrús
President de l'Associació Catalana de la Premsa Gratuïta Josep Ritort i Ferrús
Barcelona convoca la premsa gratuïta d’Europa

Les Jornades Internacionals de Premsa...

ENTREVISTA
Mònica Puntí Brun
Mònica Puntí Brun, Redactora ACPG
ENTREVISTA CONSELLER DE CULTURA I MITJANS DE COMUNICACIÓ, JOAN MANUEL TRESSERRAS
...
REPORTATGE
Barcelona cita la premsa gratuïta europea
...
PG DIGITAL
Cap a les III Jornades!
REPTES DEL 2007
ENTITATS ADHERIDES
3es JORNADES INTERNACIONALS
C/ Aribau, 80 5è 2n • 08036 Barcelona :: Tel 93.452.73.71 Fax 93.452.73.72 :: info@acpg.cat :: creat per Càpsula Media, de Capgròs