Dimarts, 22 de maig de 2012 | 15:25
Vostè es troba a: Inici > Economia >

Ángel Corcóstegui que cobra 11.000 euros mensuals auditarà a la banca espanyola

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
L'empresa alemanya Roland Berger és triada després de la conversa de Rajoy amb Merkel
Ángel Corcóstegui que cobra 11.000 euros mensuals auditarà a la banca espanyola
21/05/2012 23:29
corcostegui
L'auditoria que realitzaran les consultores Oliver Wyman i Roland Berger li va sortirà  per un ull de la cara a les arques de l'estat ja que per exemple, Corcóstegui, l'ex Ceo del Santander que posarà nota a la banca espanyola no treballa per menys d'11.000 euros mensuals més un percentatge sobre facturació.
Ell ministre De Guindos ha advertit que en un mes hi haurà una primera anàlisi, que després es completarà amb unes conclusions menys succintes, en el termini de tres mesos. Per això és clar que la factura serà elevada.

Curiosament després de la conversa entre la dirigent alemanya Angela Merkel i la seva homologo espanyol, Mariano Rajoy , el ministre Luis de Guindos, anunciava que serien la consultores Oliver Wyman i Roland Berger els qui auditarien a la banca espanyola.

La consultora alemanya, Roland Berger, sembla ser que està lligada al Govern alemany per llaços patriòtics i comercials i en territori espanyol, és Ángel Corcóstegui qui lidera la prestigiosa consultora. L'ex Ceo del Santander Central Hispà, qui va sortir del banc amb una pensió de 110 milions d'euros, cobra 11.000 euros mensuals en RB Espanya, més un percentatge sobre facturació.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1