Dijous, 24 de maig de 2012 | 10:10
Vostè es troba a: Inici > Economia >

"Ningú crea 2.500 llocs de treball si no és per muntar una mena de casa de putes"

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El president Kutxabanc ironitza sobre Eurovegas
"Ningú crea 2.500 llocs de treball si no és per muntar una mena de casa de putes"
23/05/2012 22:16
president kutxabanc
Cal incentivar el creixement i la creació d'ocupació des d'a baix, a poc a poc, començant pels autònoms i les pimes. Perquè ningú va a crear així de sobte més de 2.500 ocupacions, excepte un nord-americà que va a muntar una espècie de casa de putes a Madrid.
La declaració, inclosa la referència al complex Eurovegas que es disputen Madrid i Barcelona correspon a Mario Fernández, president de Kutxabank, i l'ha realitzat a Vitòria durant un desdejuni de treball organitzat per SIGUI-Empresaris Alabesos sota el títol «La resposta a les necessitats de finançament de l'empresa basca».

Tal com publica «Elcorreo.com», la frase, que va aixecar la riallada a l'auditori, va ser l'anècdota d'una roda de premsa en la qual Fernández ha apostat per explotar el «atractiu» que té la «grandària petita» de l'empresari basc i en la qual ha incidit que «molts pocs fan uns molts».

I ha posat l'exemple d'un autonóm que «munta una tintoreria o una tenda de fotografia amb dos o tres llocs de treball. Això cal tenir-ho en compte». El president de Kutxabank creu que per aquest camí s'ha de buscar la sortida de la crisi, «des d'a baix», i no per grans projectes com el de macrocomplejo d'oci Eurovegas a Madrid, impulsat pel magnat nord-americà, Sheldon Adelson.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1