Dissabte, 26 de maig de 2012 | 10:45
Vostè es troba a: Inici >

BARREGES

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
andres madrid
BARREGES
Andrés Madrid
22/05/2012 10:59
S'anuncien borrasques en el Manzanares en la celebració de la final de la Copa del Rei i apunten en els papers veus de protesta per la qual es prepara entre les aficions convocades disposades a armar el pollastre consegüent.
Amb això de les copes i els trofeus ens ocorre el mateix que amb els carrers i els seus canviants noms. Tot és conseqüència d'aquesta mania ancestral de barrejar les churras amb les merinas.

Si tingués temps i ganes, molts matins dedicaria alguns minuts a manifestar pacífica protesta, amb xiulets i flautes, per la nomenclatura de molts carrers de Madrid dedicades a personatges absolutament indignes de figurar en les plaques corresponents.

Els noms dels carrers com els trofeus esportius han de ser neutres; dedicar carrers i trofeus a la història i els seus personatges porta com a conseqüència que sempre hi haurà algú que no estigui d'acord i ho manifesti.

Ningú, en el seu sa judici, armaria una tangana demanant el canvi de nom del carrer 43; tampoc crec que hi hagués la més mínima oposició si la copa aquesta no es cridés "del Rei", que també es va cridar de "la República" amb el cabreig consegüent dels monàrquics i després es va adornar amb la infausta memòria "del Generalísimo" per a dolor d'els qui no miràvem amb bons ulls la figura del dictador.

Els anglesos, a els qui no anem a discutir la seva fidelitat a la corona, criden al seu trofeu Football Association Challenge Cup, FA Cup per als amics; coincideixi qui coincideixi en el seu final l'ovaciono es resol per les aficions animant als equips finalistes. Si demà, quan La seva Graciosa Majestat decideixi deixar pas a aquest Príncep de Gal·les que està més major que la seva mare, la copa se seguirà cridant igual i això que ens porten per davant, per no barrejar.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1