Les instal•lacions de la Unió Esportiva Fornells han bullit d'activitat durant tot el cap de setmana. Des de dissabte al matí i fins diumenge, s'hi ha celebrat el tercer Torneig de Futbol 7 “El Moli” on hi han participat un total de 30 equips de la comarca.

Els primers en jugar durant la jornada de dissabte al matí van ser els benjamins, mentre que per la tarda el torn va ser pels prebenjamins. És a dir els joves futbolistes nascuts el 2004 i 2005. Diumenge, finalment, van participar els jugadors de l'Escoleta.

L'entrega dels trofeus la van fer l'alcalde, Mateu Parera-Nieto, la tinenta d'alcade, Ester Rafel i Cufí i la regidora d'Esports, Lídia Casellas.

No obstant, tots els equips es van poder sentir campions ja que cap va marxar amb les mans buides del Camp d'Esports Joan Busó.

La regidora d'Esports, Lídia Casellas, va explicar que per l'Ajuntament de Fornells de la Selva és “importantíssim fomentar l'esport base”.

“A la U.E. Fornells hi ha uns 200 nens jugant a futbol i volem que portin una vida saludable i, per aquest motiu, considerem que l'esport és importantíssim”, va afegir la regidora.

Aquesta activitat tanca un any més de competició de la Unió Esportiva Fornells en un curs que serà recordat pels èxits assolits tant per primer equip com pels equips base de l'entitat.