Amb l’objectiu de crear un ambient amb encant nocturn han unit esforços Besalú Gastronòmica , l’Associació de comerç de Besalú i l’Ajuntament per tal de promoure una nova activitat que mostri la bellesa i atractiu nocturn de Besalú. Aquesta nova iniciativa està composada per diferents atractius que junt enriqueixen i plasmen una nit diferent a Besalú i que són:

Show cooking de tapes és una proposta gastronòmica que inclou una degustació de 10 tapes realitzades per Besalú Gastronòmica amb productes de proximitat + degustació de 4 vins i un cava + degustació de formatges + postra i ratafia. Tot això elaborat en directe pels diferents xefs dels 5 restaurants que formen Besalú Gastronòmica. El valor afegit a aquest tiquet és que si el guardes pots tornar a Besalú un altre dia i fer una visita guiada i al mateix temps obtenir un descompte del 10% en qualsevol dels 5 restaurants ( Can Quei, Fonda Siqués, Curia Reial, Pont Vell i Oliveras) . El ticket té un preu de 15 € i es pot comprar ja a l'oficina de turisme.

Aquesta nit de divendres serà ben especial doncs el visitant es podrà trobar també “Racons amb Encant” una selecció de punt d’interès embellits per mitjà de la llum , el color i la música, aquesta última a càrrec de l'Escola de Musica de Besalú que celebra els seus 25 anys.

L’Associació de comerciants tindrà botigues del comerç del centre obertes fins les 12 de la nit. Un mercat nocturn acabarà de matisar un ambient càlid i acollidor per a qui es vulgui apropar.

Racons artístics com K-D i Casa Duván obriran també les seves portes. El museu Micromundi i Ars Didàctica donaran un punt de llum a la nit oferint una visita guiada nocturna. Per informació i reserves: Telf. 972 59 13 47 / 607 45 35 31. També es podran comprar les entrades el mateix divendres a partir de les 20h a l'Oficina d'Ars Didàctica. *La durada de la visita noctura i la visita al Museu serà d'una hora i 45 minuts aproximadament. Preu: 10€ adults, 6 € nens ( de 5 a 12 anys).


Photobucket