Diumenge, 3 de juny de 2012 | 10:48
Vostè es troba a: Inici > Opinió >

DRAGHI

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
ANDRÉS MADRID
DRAGHI
Andrés Madrid
01/06/2012 10:45
Draghi té un anglès cantarín amb pretensions; dissimula amb ell el seu origen italià i ahir es va posar estupend dient coses que són una absoluta mentida. Va ocultar, premeditadament, que aquest Banc seu, tan pur i immaculat, porta ficant diners a Grècia diversos anys seguint instruccions d'Alemanya, que és la que mana i la que es jugava la pasta a mans plenes si Grècia fallia.

Draghi, ja dic, per molt que intenti posar accent de Cambrigde, és italià, com Monti, que està encantat veient en les portades els mals d'Espanya mentre Itàlia, que està bastant pitjor, roman en l'ombra encara que no hagin pogut evitar l'escandalazo de compra i venda de partits de futbol en els quals estan implicats jugadors de molt fust.

Draghi, és un "mandamenyss" de tants quants circulen per Brussel·les que vagi vostè a saber a qui serveixen quan alcen les banderes, com diu Serrat.

No dic jo que per aquí no pintin basts, però això tan gasós que anomenen Brussel·les, quan es refereixen a aquest aparell burocràtic elefantiásic que es reparteix milions de tots els ciutadans europeus, comença a fer olor de mondes quan Draghi interpreta amb accent anglès "Il pagliacci".
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1