Diumenge, 3 de juny de 2012 | 10:41
Vostè es troba a: Inici > Política >

Un proveïdor gràfic admet donacions a CDC per més de 700.000 euros

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
La policia confirma que fons de Ferrovial van acabar en CDC a través del Palau
Un proveïdor gràfic admet donacions a CDC per més de 700.000 euros
02/06/2012 14:31
9millet-montull
Un informe de la Brigada de Blanqueig de Capitals de la Policia Nacional confirma que fons que Ferrovial va donar a la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música en concepte de patrocinis van acabar servint per finançar CDC a través de la Fundació Trias Fargas. A més l'administrador de l'empresa de buzoneo Mail Rent imputat en el cas de desfalc del Palau de la Música ha admès  que la seva empresa va donar fins a 775.000 euros a CDC entre 2007 i 2010.
Segons consta en l'informe de la Brigada de Blanqueig de Capitals de la Policia Nacional enviat al Jutjat d'Instrucció número 30 de Barcelona, ​​- que investiga el presumpte desfalc del Palau de la Música per part del seu llavors president Fèlix Millet, i la seva mà dreta, Jordi Montull - la informi acredita "vincles ferris" entre les aportacions de Ferrovial i els fons rebuts per la Trias Fargas que van acabar en CDC.

L'informe, al que ha tingut accés Europa Press, del 24 de maig i entrat a registre aquest dijous, assegura que els convenis entre la Trias Fargas i el Palau eren per si mateix "extraordinàriament sospitosos per emparar pagaments que no semblaven acoblar-se a la realitat ".

L'Administrador la hi Empresa de buzoneo Mail Rent admet aportacions a CDC


L'administrador de l'empresa de buzoneo Mail Rent imputat en el cas de desfalc del Palau de la Música ha explicat que el comercial de l'empresa que portava el compte de CDC va proposar treballar a compte durant tres anys i donar l'equivalent als beneficis que obtenien pels treballs gràfics al partit, per així seguir obtenint contractes amb ells.

El jutjat està investigant per què les empreses filials de Mail Rent, News Letter i Letter Graphic van facturar un milió d'euros al Palau de la Música en els mateixos anys que van lliurar els 775.000 euros a CDC, ja que se sospita que han estat usades per fer arribar al partit pagaments de Ferrovial a canvi d'adjudicacions d'obra pública.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1