L’exposició “La mirada de Steve McCurry”, concebuda i organitzada per la Diputació de Girona, ja ha superat les 14.000 visites, una xifra rècord que situa l’exposició com la més visitada de totes les que fins ara s’han organitzat a la Casa de Cultura de Girona.

El fet que el passat 20 de maig finalitzés el Girona, Temps de Flors podia fer preveure que la freqüència de visitants a l’exposició disminuiria, però no ha esta així, i l’afluència a la mostra s’ha consolidat, entorn les 500 i 600 persones diàries, amb pics de fins a gairebé 2.000 persones els caps de setmana.

Segona visita de blocaires internacionals

L’exposició ha estat visitada avui per deu blocaires de reconegut prestigi internacional i amb nombrosos seguidors a les xarxes socials. Els blocaires, que procedeixen de diversos països (Estats Units, Alemanya, Regne Unit, Itàlia i Estat espanyol), són a les comarques gironines per realitzar un blogtrip organitzat pel Patronat de Turisme de la Diputació de Girona. Els han acompanyat en la visita representants de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme, així com el fotògraf de la revista National Geographic Tino Soriano.

Aquest és el segon grup de blocaires internacionals que visiten l’exposició. El primer grup ho va fer el passat 16 de maig, i la seva visita a la mostra va generar a la xarxa 692 piulades (tweets), 156.220 impactes i 5.097.591 impressions publicades.


Photobucket