vols rebre el Singular? Rebre elSingularDigital al teu correu electrònic Subscripció al butlletí
Creus que calen el pacte intern, amb Espanya i amb Europa per assolir la independència, com diu Majó?
Calen el pacte intern, amb Espanya i amb Europa per assolir la independència, com diu Majó?
2 %
7 %
92 %
59 vots
Santi Vidal: Europa ja ha contestat, ens remet a les lleis int...
Dimecres, 06 de Juny de 2012
Máster Universitari en Bioètica. La formació complementaria bàsica
L’Institut Borja de Bioètica, centre pioner a Europa en docència i estudi de l’ètica biomèdica
Sense títol
Us presentem el primer centre de bioètica d’Europa amb més de 30 anys de trajectòria en el camp de la docència i la investigació en aquesta disciplina. És Institut Universitari per la seva integració a la Universitat Ramon Llull com a entitat federada de ple dret i desenvolupa activitats tant en el àmbit clínic com acadèmic.

Els avenços en el camp de la genètica, noves tecnologies i recerca biomèdica, investigació amb cèl·lules mare, l’inici de la vida, la selecció d’embrions, malalties degeneratives i discapacitants, limitació i obstinació terapèutica, envelliment i dependència, decisions al final de la vida, els drets dels pacients, l’atenció primària, la major implicació del pacient en la presa de decisions i la comunicació amb al professional sanitari, les voluntats anticipades o el consentiment informat. Totes aquestes qüestions prenen un clar protagonisme i provoquen canvis en la relació sanitària.

Davant aquest panorama el professional de la salut i d’altres professionals implicats en aquests àmbits requereixen una formació relacionada amb els aspectes ètics de la professió.

L’Institut Borja de Bioètica els ofereix aquestes eines per a la reflexió i el diàleg buscant un consens sobre les qüestions ètiques relacionades amb la vida humana i amb els conflictes de valors que plantegen els progressos biomèdics i biotecnològics,per tal que el professional pugui fer una aplicació directa en el seu camp professional.

L’INSTITUT BORJA DE BIOÈTICA es configura con una institució de prestigi professional, quina activitat docent i de recerca va adreçada a llicenciats i diplomats que desitgin adquirir aquests coneixements des d’un vessant teòric i alhora pràctic i desenvolupar habilitats i competències imprescindibles. Així, ofereix diverses activitats acadèmiques de formació especialitzada pels professionals de les Ciències de la Salut i d’altres disciplines vinculades, a través dels seus Cursos d’Iniciació i Fonamentació en Bioètica i d’altres cursos més específics de formació continuada adaptats a les necessitats dels centres sanitaris que ho demanen, així com jornades o seminaris.

Com activitat acadèmica reglada, l’IBB ofereix el MÀSTER UNIVERSITARI EN BIOÈTICA, com a màster oficial europeu de la Universitat Ramon Llull orientat a la pràctica professional amb 60 crèdits ECTS i que es presenta en modalitat presencial i on-line en la seva propera edició 2011-2013.

Per a més informació
: MÀSTER UNIVERSITARI EN BIOÈTICA DE L’INSTITUT BORJA DE BIOÈTICA
Imprimir Enviar notícia
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
© ElSingularDigital.cat S.L. 2008
CONTACTA AMB NOSALTRES | QUI SOM | PUBLICITAT | AVÍS LEGAL
Generalitat de Catalunya
Associació Catalana de Premsa Gratuïta RSS XHTML vàlid CSS vàlid CMS ComitiumSuite
desenvolupament: BabSoft disseny gràfic: l'eixida