Dimecres, 6 de juny de 2012 | 10:40
Vostè es troba a: Inici > Política >

"Això és un embolic. Pensava que ser president era una altra cosa. Quina putada"

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Com està Mariano Rajoy segons els seus col·laboradors
"Això és un embolic. Pensava que ser president era una altra cosa. Quina putada"
06/06/2012 09:19
9Mariano Rajoy en la Moncloa
El Confidencial Digital publica aquest dimecres en la seva portada la relació de comentaris que han fet els col·laboradors més propers al President del Govern sobre l'estat d'ànim d'aquest davant els esdeveniments que viu Espanya sota el seu mandat.
Segons els seus col·laboradors la principal preocupació és, lògicament, la crisi que sofreix Espanya i en ocasions es mostra cabrejat i diu: "Això és un embolic. Pensava que ser president era una altra cosa", per la qual cosa com a alleujament ha comentat "Menuda putada".

Per això està desitjant "que els esdeveniments passin" . A més creu que "tots els atacs que està sofrint Espanya són profundament injusts i que si passa l'estiu Espanya no serà rescatada pel que para ell "cal arribar a l'estiu com sigui".

Com no vol "que la gent entri en pànic", cuida molt les declaracions que fa i el missatge que ha traslladat als seus col·laboradors és el de "molta calma".

Mariano Rajoy, així mateix, ha comentat als seus col·laboradors que "comença a estar "fart" de les agències de qualificació i la seva postura enfront de les reformes del Govern". Per això el missatge que ha traslladat a Brussel·les és: "Nosaltres ja hem dut a terme les mesures que ens va demanar Europa i ho anem a seguir fent, però necessitem ja un missatge més contundent de confiança cap a Espanya i la compra de deute per part del BCE, perquè així no podem seguir".

I creu fermament en els viatges a l'exterior "hem de sortir encara més per explicar a Governs, empresaris i fins i tot agències de qualificació les nostres reformes. Que coneguin que som solvents, perquè és l'única forma de rebaixar la pressió dels mercats".

I encara que " Rajoy vol donar públicament una imatge de tranquil·litat i serietat, perquè no és moment de llançar un altre missatge". En privat "sí admet que està preocupat per la situació del país. Sobretot, amb la falta de resposta per part de Brussel·les i el BCE".

Més informació
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1