Salvador Cot | Actualitzat el 04/06/2012 a les 23:59h

Ui, Renfe s'ha enfadat!

Increïble, però cert. En els temps que corren, una empresa ha fet una nota pública contra un dels seus principals clients. El fet paranormal s'ha produït quan Renfe no ha pogut nomenar el director de Rodalies de Catalunya que li donava la gana. El cas és que un senyor que es diu Pérez s'ha quedat -per ara- sense el càrrec que li havien promès a Madrid perquè, com s'ha argumentat des de Catalunya, el Ministeri de Foment es nega a invertir les quantitats compromeses i, a més, el PP i el PSOE tenen la barra de negar-se a canviar la Llei Ferroviària en els termes que obliga l'Estatut català.

Més enllà dels límits de la virtut cardinal, la paciència del conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, s'ha esgotat fins negar-se a firmar el nomenament proposat per Renfe. Automàticament, des de l'avinguda Pío XII de Madrid ha sortit una nota acusant el Govern de la Generalitat de fer... política!: "Aquest bloqueig no es deu a raons de l'operació ferroviària, ja que són exigències que superen les competències de Renfe i són peticions de caràcter polític". Com si el monopoli de Renfe fos degut a l'atzarosa providència.

No és el xoc de trens, però sí un acte de dignitat. Ho sento, Pérez.

COMENTARIS

+3
-13
¡Panda de infelices!
Anònim, 05/06/2012 a les 20:25
Aquest comentari ha estat amagat pels lectors. Fes clic per veure el comentari.
+5
-14
¡Panda de infelices!
Anònim, 05/06/2012 a les 20:24
Jajaja, ¡panda de infelices...! si os dieran las chorradas que pedís ya no tendríais función en el mundo y moriríais x'D
+10
-4
I ara Renfe......
Bernat Dàmaso Morros, 05/06/2012 a les 20:01
Sortir d'Espanya és urgent.
Val més sortir-ne ara que no pas sortir-ne arruïnats més endavant. Serem bons veïns, ens tractarem de tu a tu i ells hauran de ressuscitar els morts i fer-los treballar per pagar-se els seus Aves i els seus aeroports fantasmes.
Salut i feina, que n'hi ha molta a fer.
+7
-4
PROU ( de cop)
Formigueta, 05/06/2012 a les 19:28
Conseller Recoder,com deu recordar la Casa de la Vila de St.Cugat-Allò era més tranquil i no se les havia de veure amb els Pérez de torn... Sabeu que us dic? Que aquest comte del gat i el ratolí ja dura massa, ja está gastat, ja fa angúnia...Digue PROU, de cop i ben fort, i no el pronuncieu, lletra per lletra i en molt espai de temps. No us deixeu prendre el pel...i feu el que tots sabem que s´ha de fer...i quan abans millor, sinò ja s´ens haurá escapat l´últim tren.
+4
-2
Acepto sus disculpas, Cot
Pérez, 05/06/2012 a les 19:09
Atentamente,
+8
-2
Recollir ferralla per subsistir
QuinManso, 05/06/2012 a les 18:35
Si no podem tenir un servei ferroviari com cal,més ens val posar-nos a arrencar vies propietat del cap del Sr.Pèrez i vendre-les a la deixalleria abans que ho facin els especialistes de l'est
+8
-17
El Pla Marshall de SI
Anònim, 05/06/2012 a les 14:59
Es comprensible que la Generalitat o La Caixa omplin de publicitat els diaris en paper i digitals, el que no s'entèn és que ho faci "SI", excepte que sigui la marca blanca d'alguna altra cosa amb molts de diners per ruixar per tot arreu.
+20
-7
La solució que ens cal
Anònim, 05/06/2012 a les 13:33
És la independència. Qualsevol altre cosa és somiar truites i enganyar catalans. Ara que el català és un poble covard i patètic que vol ser enganyat. Falten collonets.
+19
-6
Parlant del tripartit...
Anònim, 05/06/2012 a les 13:01
Us en recordeu quan el tristpartit varen aconsseguir manar una mica sobre rodalíes, aquell tractat tant bó que els trens eren d'uns, les vies d'uns altres i les catenàries també?. Jo tant sols em vaig quedar amb el discurs del conseller Nadal tot dient que a partir d'ara em miraré molt bé els waters dels trens i vull que siguin ben nets. Home!, aixó sí que era un conseller de cap a peus. Quina pena tots plegats, podeu triar els de llavors o bé els d'ara.
+29
-5
Ells van tots a una
Joana, 05/06/2012 a les 12:19
Tots contra Catalunya, la FACTORIA FAES és la ideòloga del projecte de fer de Catalunya l´Extremadura del nord-est espanyol i assimilar-nos a la matriu castellana definitivament. I polítics, tribunals, sindicats, mitjans de maniPPulació i les grans empreses espanyoles, totes elles amb seu a Madrid, s´han posat a treballar de valent.
+43
-6
Tornau a Espanya
Pere IV, 05/06/2012 a les 11:02
Ai Peres Peres! Que n'arribeu a ser de tanoques els de Rogamos Empujen Nuestros Ferrocarrilles Estropeaos... Se vos ha acabat sa bicoca i a Catalunya ja no teniu res a fer.. Aneu preparant ses maletes perquè el poble sestà preparant per dir PROU! per sempre més.. Bon vent i barca nova al·lotets!
+42
-7
cal un #novullpagar ferroviari
Marc Valls i Campà, 05/06/2012 a les 10:22
Prou xoriçades! Ens cal una campanya #novullpagar ferroviària.
Ens espolien, ens menyspreen, ens cobren merda a preu d'or i a sobre es queixen. PROU! #NOVULLPAGAR #ADÉURENFE
+29
-11
aconsseguí
Pato, 05/06/2012 a les 10:09
El triparitit no tenia com a gran feina feta aconssegui el trapàs de rodalies? així doncs que carai va aconsseguir?
+41
-10
Independència
Anònim, 05/06/2012 a les 09:56
Independència, i enviem totes les Renfes espanyoles que ens roben a cagar a la via. I mai més ben dit.
+39
-10
@Paraula de Deu o de 10?
Anònim, 05/06/2012 a les 09:41
El primer incomplidor de sentències judicials, per golejada, es el "gobierno del reino", ignorant.
Hi ha una carretada de sentències del Tribunal Supremo i del Tribunal Constitucional que el "Gobierno de Madriz" s'està passant per l'entrecuix. I són temes que afecten directament a les families, no a drets polítics, sinó a la supervivència física.
Exemple:
Sentència del TS que obliga a l'estat a entregar la gestió del 0,7% de l'apartat de la declaració de renda per altres fins socials, a les comunitats autónomes.
+18
-33
Paraula de Deu o de 10?
Anònim, 05/06/2012 a les 08:28
Aquest comentari ha estat amagat pels lectors. Fes clic per veure el comentari.
+45
-11
Véncer i convéncer
Milletopoulos, 05/06/2012 a les 07:29
Catalunya té dret a l'estat propi malgrat tot, per justícia. Però com que ara no tenim res, o tenim molt poc, i ho hem de justificar tot, aniria bé que els nostres dirigents actuals fossin menys corruptes, com a mínim a l'hora d'argumentar. Potser a tu no et fa falta convéncer ningú, ja ho deus tenir tot fet i ara dorms a la palla, però per a mi és essencial convéncer per véncer.
+27
-19
Hem fallat a la causa nacional
eyrikur, 05/06/2012 a les 06:33
Buaaa, Buaaaaa, hem fallat a la causa nacional !! Milletopoulos llegeix una mica abans de vomitar tonteries. Davant dels espanyols hem de defensar la Catalunya independent? ves quina ocurrencia, ells ens donaran lliçons de honradesa, una gent que no compleixen els tractes? una gent que de la corrupció han fet practica habitual? Una gent que en el seu conjunt tenen un concepte del que es la honradesa que fa que accepten amb naturalitat la situació d'expoli que pateix un altra poble que està sota la seva fèrula i del que extreuen tot el què poden en una situació d'explotació que es del tot colonial? S'en recorden el què va dir Zapatero quan li van fer notar lo del expoli? "esto demuestra que el sistema funciona" quin cinisme!!! Aquí estem en el de sempre, tots els estats tene dret a tenir gent corrupte i també gent gent com cal i no per això s'els nega el pà i la sal, a Catalunya, però, hem de ser perfectes per tenir dret al que els altres s'el dona per suposat siguin o no corruptes els seus dirigents. Els catalans no hem de justificar res, ja s'ha dit i amb raó que la independència la volem perquè ens dona la gana!!
+39
-27
Com podem justificar la Catalunya independent?
Milletopoulos, 05/06/2012 a les 00:48
Com podem justificar la Catalunya independent si el partit que governa totes les institucions del país està enganxat a la mordida (ja sigui anomenada la trama del Palau o del trespercent)?

Com podem justificar la Catalunya independent si fins i tot l'actual president de Catalunya va ser beneficiari d'un compte familiar a Lietchenstein?

Com podem anar pel món mentre ens engrequen tothom i per tot arreu, sense que ens caigui la cara de vergonya?

Com podem defensar la Catalunya independent davant dels espanyols, de la resta d'europeus o dels propis catalans, especialment els que encara no n'estan del tot covençuts, quan tenim un partit al govern i un president que han tingut comportaments delictius o com a mínim indecents... Mala peça al teler ara que cal anar, com a mínim, a pel concert.

Ho sento Mas. Però no per tu, sinó perquè amb el vostre comportament negligent heu fallat a la causa nacional en un moment de moltes dificultats pel país.

FEU EL VOSTRE COMENTARI



Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Vés a: Llopart Vitis 2011: les aromes perdudes del Penedès

Llopart Vitis 2011: les aromes perdudes del Penedès

Un blanc aromàtic elaborat amb xarel·lo, acompanyat de subirat parent i moscatell

Bloc de fotos


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: