La cinquena edició de les jornades gastronòmiques del “Suquet de Peix de Sa Palomera de Blanes” està promoguda per la regidoria de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament de Blanes.
Les jornades es faran en 18 restaurants del municipi des del 10 de juny fins al 15 de juliol de 2012 amb l’objectiu de promoure el turisme i els valors gastronòmics blanencs.
En aquest sentit, els restaurants que participen a les jornades gastronòmiques presenten un total de 18 menús, tots al voltant de les variants del suquet de peix fet a l’estil propi de cada establiment. El preu dels menús –que estableix cada establiment de restauració- va des dels 35 € fins als 45 €, i recull un ampli ventall de possibilitats per poder degustar aquest plat típic de la cuina marinera.
Les empreses blanenques Caves Mont-Ferrant i Cervesa Artesana Marina també hi són presents col·laborant amb els diferents restaurants participants. Per la seva banda, la Confraria de Pescadors de Blanes ofereix facilitats a tots els establiments perquè puguin comptar amb la matèria primera dels menús.
Els restaurants de Blanes que participen a les Cinquenes Jornades Gastronòmiques del Suquet de Peix de Sa Palomera de Blanes són els següents : 1834, S’Auguer, La Balma, Can Borrell, Can Bruno, La Cafeteria, Celler Sant Antoni, El Celler de la Puntaire, Club de Vela, Kiku, Laia, La Nou, Las Salinas, Síbaris, Siroco, Sol d’Or, Can Ton i El Ventall.