Fira de Girona tancarà aquest vespre la 7a edició d’Eco.Sí, la fira de l’ecologia i el consum responsable, i ho farà reafirmant que durant 3 dies Girona s’ha tornat a convertir en l’eix central de la cultura ecològica. Durant la celebració d’Eco.Sí, el saló ha comptat amb un gran èxit de públic i de totes les activitats paral·leles que s’hi han programat.

“L’any passat Eco.Sí va fer un salt de qualitat i, en aquesta edició, l’hem mantingut i hem tornat a ser el gran aparador de la cultura ecològica de la demarcació de Girona”, ha assegurat la directora de Fira de Girona, Anna Albar. Durant els 3 dies de saló, Eco.Sí ha comptat amb més de 110 activitats per a tots els públics amb l’objectiu de difondre i implantar els hàbits saludables, responsables, ecològics i sostenibles.

Anna Albarha remarcat que “totes les activitats han tingut molt bona acollida per part del públic visitant que ha omplert les sales on s’han celebrat les conferències, taules rodones i tallers”. Les activitats estaven relacionades amb els àmbits temàtics del saló: salut, alimentació, agricultura, bioconstrucció i energies alternatives, educació, economia i dona.

Entre altres, s’ha celebrat el Mercat de la Terra, amb un ampli ventall de productes ecològics; demostracions gastronòmiques, tallers, xerrades, conferències i desfilades de moda. Els visitants també han pogut participar a les activitats proposades a l’Espai dona, pensat per compartir i rebre informació sobre la dona, l’embaràs, el part i la lactància; i a l’espai networking, per a l’intercanvi empresarial, de nous projectes, la connexió d’idees i contactes i treballs col·lectius. I durant tot el matí d’avui s’ha celebrat a l’exterior del palau firal el Mercat d’Intercanvi.

Com a espais permanents, també hi ha hagut la sala del silenci, on s’han ofert pautes per a la meditació, i la consulta mèdica permanent i gratuïta per l’hort familiar i urbà.

Els més petits també han pogut participar a l’Eco.Sí nens, la versió infantil del saló, on cada dia s’han ofert tallers i activitats infantils i juvenils a càrrec de diferents col·lectius. A més, també s’han ofert diàriament passejades amb ponis.


Photobucket