La formació política Ciutadans (C’s) ha anunciat que es suma a la protesta convocada aquest dissabte sota el lema “Desdoblament de l’N-II, ja!”. La protesta preveu realitzar una marxa lenta des de Bàscara.

En aquest sentit, el Coordinador provincial Jean Castel, ha recordat que C’s va presentar fa tres setmanes una moció al Parlament on “s’instava a revisar les condicions de les concessions dels peatges i acabar amb les pròrrogues que ha anat renovant la Generalitat” així com “a executar de forma immediata totes les obres pendents de carreteres alternatives al sistema actual de peatges, que connecti les principals capitals catalanes. En particular, les obres de desdoblament pendents de la carretera N-II i de la carretera N-340”. A més, ha recordat que “C’s ha estat l’únic partit que ha tret a la llum que la llavors ministra de Foment del PSOE, Magdalena Alvarez, va pactar amb la concessionària de l’AP7 que si es desdoblava l’N-II serien indemnitzats en relació al número de vehicles que disminuïssin”.

No es la primera vegada que C’s demana el desdoblament de l’N-II i la desaparició de peatges, des del 2006, quan va néixer la formació, ho han anat reivindicant regularment.