Quico Sallés/Parlament | Actualitzat el 13/06/2012 a les 17:38h

Mas considera que el «fracàs» del rescat fa «urgentíssim» el concert

El president demana ajuda al govern espanyol: “Espanya no se’n sortirà si no ajuda a Catalunya”

Mas, a l'hemicicle aquesta tarda. Foto: Oriol Campuzano

Teva meva amb caràcter, agror i etzibades entre el president de la Generalitat, Artur Mas, i la cap de files del PPC, Alícia Sánchez Camacho, en la sessió de control d’aquesta tarda al Parlament. Mas i Camacho se les han tingudes pel rescat financer al que ha estat sotmesa Espanya així com pels incompliments que l’executiu espanyol fa amb Catalunya i per la necessitat “urgent” del pacte fiscal.

“Senyora Camacho, el rescat és un fracàs i un desastre, un gran desastre, no converteixi que t’hagin de venir a salvar amb un èxit”, ha replicat Mas a la cap de files dels populars que defensava el rescat com una operació perquè torni a fluir el crèdit.” S'ha de practicar modèstia i veure com es poden fer coses millor per generar confiança al món", ha aconsellat Mas que ha demanat més atenció d’Espanya a Catalunya.

D’aquesta manera, Mas ha emès una advertència a Camacho, com ambaixadora del PP i del govern espanyol.  “Que quedi clar, Espanya, tal i com està, no se'n surt si no ajuda a Catalunya” ha recordat Mas per reclamar que “que paguin deutes, infraestructures i el pacte fiscal". Així mateix, Mas ha insistit que “amb el rescat el pacte fiscal és més necessari i urgentíssim”. Una missiva enviada en rèplica a Joan Puigcercós, cap de files d'ERC al Parlament, que ha tornat a demanar que davant el fracàs del pacte fiscal tiri per la independència.

Navega per les etiquetes

artur masciuercrescatconcertppc

COMENTARIS

+0
-0
Govern lent
joseppedraperis, 14/06/2012 a les 17:25
Sr. President : la necessitat "urgent" del Pacte Fiscal no la veig per enlloc. Vosté ho va dir en la campanya electoral però els moviments son extremadament lents i tinc la percepció que ho estem allargant expressament per anar passant el temps i tenir els "culpables" de la crisi per les espanyes i així salvar la pell nosaltres davant la gent catalana.
+2
-0
Urgentíssim
Osona, 14/06/2012 a les 13:26
El que és veritablement URGENTÍSSIM és la creació del estat català d'acord amb la carta de les Nacions Unides. "Tots el pobles tenen el dret a l'autodeterminació". Qui no treballa per aquesta causa treballa en contra de la llibertat i contra Catalunya, es a dir, treballa a favor del esclavatge i l'humillació del poble.!!Visca L'Estat Català!!
+0
-0
Concert de country
Anònim, 14/06/2012 a les 00:00
Entrenament, cada dissabte a les 7 de la tarda.
Lloc: Davant de cada oficina de "la caixa", al costat de l'ajuntament.
Us hi esperem. És vital per fer pinya pel pacte fiscal.
+4
-8
Que penita me dan . . . .
CATALONIA IS SPANAIR, 13/06/2012 a les 21:05
Tu erre que erre Mr. More. Nada de cerrar canales de TV3, o dejar de pagar fortunas por futbol o Formula !. Que se jodan las medicinas o los libros escolares. el futbol del Barça es mas importante, los sueldazos de TV3 es mas importante.
+8
-2
Tornem-hi amb els concerts!
Vicenç Ramoneda, 13/06/2012 a les 20:08
"Mas considera que el «fracàs» del rescat fa «urgentíssim» el concert".
El que es "urgentíssim" es declarar l'estat català unilateralment i punt!

Aquests només estan de concerts i de festes!
+9
-2
No es gens dificil
Joan Pere, 13/06/2012 a les 20:02
Mas,volem la independència.

Quina de les tres paraules no entens?
+9
-2
HISPANIA NON NECESSITA CATANIOLANDIA
Anònim, 13/06/2012 a les 19:46
IDEM: CATALONIA NON NECESSITA HISPANIA

PROFESSOR TORNASOL: "COMO QUE TENGO QUE EGSPLIKAR!?!?!?!?!?!"
+5
-6
Cataloniawatch
Candide, 13/06/2012 a les 19:33
Al tema. Té conya el que diu en Mas. Ara que Espanya ha hagut de demanar diners ha de gastarlos a Catalunya.

Lògica aplastant.
+4
-8
Cataloniawatch
Candide, 13/06/2012 a les 19:29
19:01 : Quines són les banderes "en contra"? L'espanyola, s'ha de suposar. No haviem quedat, i ho va dir Bosch, que una bandera no fa cap mal i no està en contra de ningú?

Els Cataloonies us heu de decidir d'una vegada si sou els bons de la pel.lícula, o si de veritat voleu ser aquesta paròdia de dolents que sempre pinteu sobre d'altres.
+13
-4
estelades vs la roja
Anònim, 13/06/2012 a les 19:01
Gràcies a les competicions de la "roja", els balcons de Barcelona s'han tornat omplint de les banderes contràries a la independència de Catalunya, em provoquen la mateixa o inclús pitjor nàusea que els hi va provocar ahir als jihadistes hispanocèntrics la nostra estelada en el congreso de los dipuràsitos...
+14
-3
España ja s'ho farà !
Josep P. (Calella), 13/06/2012 a les 18:58
Sr. Mas preocupi's de Catalunya i no enganyi més el personal demanant ajuda a qui sap sobradament que no la donarà. Si porten 300 anys robant-nos què en vol treure? Un "pacte fiscal" aigualit que sap que no ens donaran ?
Actui i planti cara que per això és el President i no surti amb el plan victimista a què ens té acostumats.
Doni la cara:
http://www.donalacara.cat/
com els gairebé 25.000 que ja ho hem fet.
Guanyi credibilitat no multant els insubmissos del #novullpagar.
Trenqui amb el PP.
...
VISCA LA TERRA LLIURE !
Josep //*//
+7
-3
Per Ferriol, 13/06/2012 a les 18:22
Comparteixo, 13/06/2012 a les 18:45
Comparteixo la teva opinió : ERC i CiU no paren de presentar a la ciutadania veritables pastanagues per postergar la fustració i la desesperació...Són malauradament, uns polítics massa aburgesats i "poltroneros"; que molt els importa mantenir la seva caixa intacte...Un procés cap a la independència, irremissiblement comporta perdre coses pel camí...No es pot pretendre assolir la independència, i que la fortuna personal estigui intacte...
+13
-3
CATALONIA IS READY FOR INDEPENDENCE
Anònim, 13/06/2012 a les 18:41

http://www.youtube.com/watch?v=nMCxUD0omYo

CATALONIA IS READY FOR INDEPENDENCE
Difonguem per la xarxa el nostra missatge, busquem altaveus per al nostra missatge de llibertat, busquem comprensió i aliats arreu.

FREEDOM FOR CATALONIA
+15
-3
Senyor Mas, deixi de voler arreglar Espanya
Anònim Barcelona, 13/06/2012 a les 18:39
Senyor Mas, deixi de voler arreglar Espanya...Cada cop que diu coses com : "Que quedi clar, Espanya, tal i com està, no se'n surt si no ajuda a Catalunya...”, vostè perd credibilitat per defensar els interessos del nostre país...

+10
-2
SI
Anònim, 13/06/2012 a les 18:33
Concert el títul i pacte fiscal a la notícia, que volen aquets botiflers?
+7
-0
Cap crèdit no tornarà a fluïr
Anònim, 13/06/2012 a les 18:25
Siguem realistes, Sra. Camacho (la no entesa de l'economia ni de les finances): aquesta "pòlissa del finançament" s'ha obert per a propers prèstecs que necessitarà el sector bancari del seu estat fallit i només serviran per a que els bancs fallits espanyols puguin agafar els diners que necessitaran els propers TRES mesos quan arribin els venciments dels seus creditors internacionals, o sigui, els 100.000 milions d'euros només seran destinats als bancs per a poder pagar el que deuen i cap euro d'aquests servirà per a les necessitats creditícies empresarials i financeres dels nostres autònoms i de les nostres empreses, malauradament.
+24
-2
Una campanya institucional per la independència seria 100% legal
Ferriol, 13/06/2012 a les 18:22
Això del "pacte fiscal" és un fracàs anunciat. Quina voluntat tenen els espanyols de donar-nos més diners? I quants pactes han respectat els espanyols amb Catalunya? Cap ni un.
Sovint CiU diu que ha de recórrer a pastanagues com aquesta perquè (diu) "la independència no té prou suport". En primer lloc, això és fals: el CEO ja indica que, en un referèndum d'independència, el SÍ guanyaria amb el 62% dels vots. Però és que, a més, què fa CiU perquè creixi l'independentisme? Mai no ha fet RES al respecte. Sempre li hem de fer la feina els altres. Demà mateix podrien endegar des del govern una campanya INFORMATIVA sobre els beneficis de la independència.
Si el PP valencià va fer campanyes demagògiques com l'"Agua para todos", per què no nosaltres podem informar (amb rigor) de la independència? Aquest horitzó sí que és POSSIBLE i ENGRESCARIA la gent.
Però, ves per on, CiU (amb la complicitat d'Esquerra) continua brandant pastanagues utòpiques que només ens aboquen a la frustració.
Anem de cara a barraca: independència!
+7
-2
Visca el Barça! Visca Catalunya!
Anònim, 13/06/2012 a les 18:20


Al darrer concert vam haver de canviar tota la gespa...
la mare que els va parir aquests dels "concerts"....

www.youtube.com/watch?v=pWxpI4EDUgM


VISCA LA TERRA!!!! (Escolteu al final de tot)





+15
-1
Concert?
Anònim, 13/06/2012 a les 18:14
El que fa falta és fer fora del poder als botiflers, venuts i franquistes de CyU i de passada acabar amb totes les martingales que els permeten munyir als catalans sense cap mena de pietat.
Fora CyU,
Visca Solidaritat.
INDEPENDÈNCIA JA.
+13
-1
Pronòstic
Berenguer, 13/06/2012 a les 18:11
Després d'aquests 4 anys de legislatura, en Mas no aconseguirà reduir l'espoliació fiscal de Catalunya NI EN UN SOL EURO.
Avui 60 milions d'euros més se'n van cap a Espanya. I en Mas i CiU ploraran, ploraran... però no gosaran amoinar ni una micona l'amo espanyol. En Mas és com la minyona que de tant en tant rondina, però l'amo no pateix perquè sap que sempre, SEMPRE, obeeix.
+8
-1
ja ho veig ja
Anònim, 13/06/2012 a les 17:56
a veure si ho entenc:

aquest xixarel·lo sortia el dissabte i proclamava que aquest rescat als bancs era bo i no costaria res als ciutadans. Ara ja parla de fracàs.
+13
-2
Música celestial
Damià el cartoixà, 13/06/2012 a les 17:51
Quin concert? Que actua l'Albert Pla? Que us en voleu enfotre encara més del poble? On el farem el concert a casa del Duran?
Vinga home vinga, aneu a fer un vol per les autopistes (que no les heu de pagar) i escolteu música això sí, que sigui un bon concert: Catarres, Amics de les Arts, els Manel, lluís Llac,...Això sí que seria un bon concert.
INDEPENDÈNCIA, JA !!!!
+8
-1
Ipso facto
Urgències, 13/06/2012 a les 17:45
QUEN NO DIGUIN RES MÉS, QUE FACIN EL QUE S'HA DE FER.

CONCERT ECONÒMIC ARA MATEIX.

FEU EL VOSTRE COMENTARI



Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Bloc de fotos


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: