Q.S./Redacció | Actualitzat el 15/06/2012 a les 00:47h

El rescat fa sospitar que Espanya no pugui pagar

L'FMI confirma que no planeja oferir ajuda financera

El Fons Monetari Internacional no té plans per donar ajuda financera a Espanya, i només participarà en la supervisió del rescat bancari de fins a 100.000 milions d'euros ofert per l'Eurogrup, informa el 'Wall Street Journal'.

El portaveu de l'FMI Gerry Rice ha reiterat que considera que Europa hauria d'ajudar directament els bancs i no pas donar els diners als governs, ja que així "Europa s'arrisca a incrementar el pes del deute i augmentar de retruc el seu cost de finançament".

I és que, segons el 'Wall Street Journal', el rescat ha augmentat les preocupacions que Espanya sigui incapaç de pagar les seves obligacions i és per això que la prima de risc està pels núvols.

De nou, l'FMI ha tornat a advertir Europa que calen "mesures integrals" i urgents per fer front a la crisi.

Navega per les etiquetes

fmirescat

COMENTARIS

+5
-0
RESPONSABILITATS PENALS
Anònim, 15/06/2012 a les 11:37
TENIM UN GOVERN CORRUPTE I MENTIDER, EXGOVERNANTS A CASA SEVA AMB UN SOU VITALICI
TINDRIAN QUE FER UNA LLEI QUE ELS GOVERNANTS QUE FAN MALAMENT LA GESTIÓ, PENA DE PRESÓ, NO POTSER QUE FACIN EL QUE VOLGUIN ARRUININ EL PAIS I S'EN VAGIN A CASA AMB LES BUTXAQUES PLENES
+4
-0
"¡Qué tropa!"
Josep-Maria, 15/06/2012 a les 11:16
–Montoro: "Que se hunda [Espanya], que ya la levantaremos nosotros"
–Rajoy: "Al pan, pan i al vino, vino"; "Sé perfectamente lo que tengo que hacer para resolver..."
–Sáenz de Santamaria: se li ha acabat aquell somriure que no tocava i aquell transmetre un "tranquils, que aquí estic jo" que feia pensar si no petaria com un globus, de tanta seguretat i satisfacció.
–De Guindos: ¿no havia previst, aquesta experimentada eminència executora dels tripijocs de les finaces, com reaccionarien els compradors de prima davant el rescat? Doncs a mi m'ho van dir més de tres persones sense gaires estudis el mateix migdia del dissabte
"Què tropa"!, que tornaria a dir Romanones.
Estan acostumats a dir mentides als ciutadans i a fer, des del poder, que –a un preu elevadissim, letal– passin per veritats. Però fora del seu país...
+6
-0
ESPAÑA, INTERVENGUDA
Anònim, 15/06/2012 a les 10:50
EL MILLOR SERÍA QUE INTERVINGUIN A ESPAÑA, EL GOVERN ESPANYOL EMBUSTERO, ENS FA PERDRE CREDIBILITAT ALS CATALANS, AL MENYS EL GOVERN CATALÁ DIU LES COSES PEL SEU NOM, CUAN VA ENTRAR EL SR. MAS HO VA DIR, VENEN TEMPS MOLT DIFICILS, TENIM QUE FER MES AMB MENYS, MALGRAT QUE NO L'HI AGRADA A NINGU LES RETALLADES NO ANEM PÈL MAL CAMÍ, QUE CONTROLIN ESPAÑA I AIXI VEURAN LA INJUSTICIA QUE FAN AMB CATALUNYA, AMB CONSEQUENCIA EUROPA VEURÁ QUE CATALUNYA DINS D'ESPAÑA ES UN FRE PER EL DESENVOPULAMENTT DE CATALUNYA I DEL SUD D'EUROPA. HO PASSAREM MALAMENT PRO SERÁ LA SOL.LUCIO PER CATALUNYA, QUE ES SERÍA INDEPENDENT I DEIXARIEM A ESPAÑA, UN PAIS CORRUPTE, EMBUSTER, QUE ENS PORTA A LA RUINA
+6
-2
Quitança i sortida del'euro
Anònim, 15/06/2012 a les 08:36
El deute no es pot pagar i punt.

El deute de l'estat, dels particulars i sobretot el de la banca és impagable.

Cal plantar-se, negar-se a seguir les instruccions suïcides de la Comunitat Merkeleuropea i de l'ultraliberal i inepte FMI.

Sortir de l'euro ja i exigir una moratòria als pagaments i una quitança, com a mínim de la meitat del capital.

A partir d'aquí, de la sotragada definitiva, es pot començar a crear llocs de treball i començar a protegir els més febles i els realment afectats per la crisi.

Els que formen part del problema (polítics, banquers i especuladors) no podem formar part de la solució, perquè el problema de tots és la seva solució per tal de mantenir diners i poder i que res no canvïi.
+4
-1
'Sacrifica Espanya'
Vicenç Ramoneda, 15/06/2012 a les 07:54
Asian Times, el diari econòmic amb més difusió a la regió, ha publicat una carta oberta a la cancellera alemanya Angela Merkel que titula textualment: 'Sacrifica Espanya'. Segons la tesi del diari, el govern i la banca d'Espanya han mentit i continuen mentint massivament sobre la situació dels comptes públics i sobre el desastre de les comunitats autònomes i ajuntaments. Les xifres són totes falses mentre l'assignació dels recursos és absolutament absurda.La missiva recomana davant d'aquest panorama ser contundent: "hauràs de sacrificar Espanya". En aquesta línia, assenyala que "és millor enfrontar-se al dolor deliberadament i més aviat que tard". A més, assegura que convenceria a Itàlia a adoptar les reformes que poden evitar que segueixi a Espanya i Grècia en la fallida nacional de facto.La carta justifica que Espanya ha mentit i continua mentint sistemàticament sobre la mida dels seus problemes financers. "El seu sistema bancari és inútil” explica i aquests són els fets:.

Més info:
http://www.cronica.cat/noticia/Asian_Times_diu_a_Angela_Merkel_Sacrifica_Espanya
+7
-1
No hi ha sospita, sinó certesa
Josep Romeu, 15/06/2012 a les 07:25
No hi ha cap sospita que Espnya no pugui pagar el rescat. El que hi ha és una absoluta certesa: els bancs no pagaran, com no ho va fer cap de les entitats financeres que van rebre diners del FROB, i Espanya no tindrà els diners per a retornar aquest crèdit, per més que incrementi el dèficit (pels interessos) i el deute.
La política del suïcidi, a canvi de salvar els interessos dels banquers i accionistes no té aturador.

http://blocdejosepromeu.blogspot.com.es/2012/06/grecia-mes-prop-que-mai.html

FEU EL VOSTRE COMENTARI



Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Bloc de fotos


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: