Quico Sallés | Actualitzat el 16/06/2012 a les 01:06h

#novullpagar ni peatges ni cavalls

Si una cosa ha demostrat l'espanyolisme els darrers dies és tenir un magatzem extraordinari d'indolència i mesquinesa. Però nosaltres no ens quedem curts. Els espanyols no en despengen de gaire alts, d'acord. Però nosaltres tampoc podem presumir gaire. De fet, estar tres-cents anys sotmesos al jou de cretins d'aquesta mena només té dues explicacions: que els hi hem posat fàcil i que, sovint, els hem ajudat.

Sortosament Europa els hi ha vist el llautó. Però, dissortadament dubto que Europa distingeixi clarament que és Catalunya i que és la resta. També els ho hem posat molt fàcil als europeus perquè no s'hi escarrassin gaire. Per això, malgrat que tardà, no és absurd que s'intenti una ofensiva europea paradiplomàtica per explicar que som una colla de ximples i que fa uns quants anys que ens deixem prendre el pèl. Els arguments que podríem exposar són senzills: des de les raons del #novullpagar -Déu perdoni al Govern de la barbaritat de castigar el poble rebel·lat- a d'altres, fins i tot, més prosaiques.

Per exemple, com es prendria la Troika europea que el Govern d'Espanya gasti aquest 2012, 2.269.470 euros en l'Hipòdrom de la Zarzuela, als que cal sumar 3,1 milions de pèrdues de 2011, i 65 milions d'inversions en quatre anys? Què pensaria la Merkel si sabés que aquest 2012 l'Estat espanyol subvenciona amb 661.200 l'Associació de Sociedades Organizadoras de Carreras de Caballos o 221.000 a la Federació que els cria, o paga 32.995 euros en material fungible per la inseminació equina de l'Organismo Autònomo de Cria Caballar,  o contracta 339.261 euros per fitosanitaris del mateix organisme, o aboni 267.034 euros en antiparasitaris i ja porti 2.074.324 gastats en quatre mesos en farratge pels equins, en les seves quadres i en les neveres pel seu esperma. Amb aquests números, a qui l'estranya que Merkel confongui Mariano Rajoy amb Curro Jiménez?

Però cal que nosaltres també ens ho fem mirar. Només cal veure com el nostre Govern s'encaparra atemorir ciutadans tips de pagar un peatge històricament escandalós mentre ajuda i comprèn un govern espanyol embogit a malbaratar recursos en la seva passió cavallar.  Ja ho diuen, n'hi ha molts que van a cavall perquè els altres volem anar en burro, i, a sobre, pagant peatge. #novullpagar ni peatges ni cavalls

Navega per les etiquetes

#novullpagarcavalls

COMENTARIS

+0
-0
a l'anònim espanyolista
innisfree, 17/06/2012 a les 09:41
"Parece mentira el tiempo que hace que te afeitas y no hayas entendido que el insulto no es argumento y desactiva cualquier otro "pensamiento" en réplica."

I ho dius tu, que no et treus la paraula "burro" de la boca?

"¿Sabes lo que costó el "palacete" de tu ombudsman?. ¿Sabes la diferencia entre ése y el que ocupa tu "bestia negra"?. Que uno es patrimonio del Estado y el otro...no. Adivina cual."

Ah, és clar, i el patrimoni de l'Estat es manté solet, oi, i no pas amb càrrec a l'erari públic? Demagog.


"¿Que el/la Defensor/ora del Pueblo viaja más que el Síndic?. Lo dudo. Creo que has oído campanas en ND."

Que n'ets de malpensat. No, no, vés tu mateix a consultar la pàgina oficial del "defensor del pueblo" i compara amb les dades que s'han airejat aquests dies relatives al síndic.


"Pero debería, debería, no creo que te atrevas a comparar a Dios con un gitano (dicho castellano aplicado sensu lato). Ya sabes, no es lo mismo, en cierta forma, "representar" una "región"...que a diecisiete, que al pueblo de un Estado."

Ara, ara, aquí t'has destapat. Aquí ens mostres la veritat revelada. Els catalans som "un gitano" i els espanyols sou "Dios". Se't veu el llautó d'una hora lluny.
+0
-0
m'agraden els cavalls però més les persones
per a "Quico, Quico..", 17/06/2012 a les 07:56
sap vostè que hi ha molts nens, molts, amb problemes de malnutrició en aquests moments a la ciutat de Barcelona (és la zona que jo conec).

sap vostè que els jove que acaben la universitat estan marxant massivament a buscar-se la vida a fora (i la majoria no tornaran mai) ...

sap vostè que ara mateix la majoria de petita empresa i comerç perd diners cada dia i no tenca pq. tampoc tenen una altre alternativa ...

sap vostè que la Gencat fa molts mesos que no paga a proveïdors i que molts d'aquests proveïdors ja estan liquidant (tancant) o no servint a la Gencat: per exemple a Presons ja no hi ha oxigen ni servei odontològic, el servei de menjador (aliments) pot tenir que tencar les pròximes setmanes (sap vostè que pot pasar amb 3 presos sense aliments ? )

crec que no som encara prou conscients de la situació en que estem, sobretot els buròcrates de l'estat central ... o prioritzem els pocs recursos que tenim actualment o en el futur s'haurà de jutjar a molta gent per alimentar cavalls enlloc de persones ...
+3
-5
Quico, Quico...
Anònim, 16/06/2012 a les 21:10
Me decepcionas. Si todo lo que sabes de caballos es eso (y de burros...), ni la Obregón...oye...que pena.

¿Te parece mucho lo que comen los equinos de las fas?. ¿Cuanto crees tu que se debería gastar el estado en su pitanza?. ¿Sabías que los caballos sirven para algo más que para comer?.

¿Sabes lo que cuesta el "mantenimiento" de las monturas (2) de una "brigade" montada en la France (2 flicks), en cualquier pueblucho?. 12.000 euricos al año.

¿Sabes lo que cuesta la Garde Republicaine de la República vecina?.

¿Sabes lo que se gasta Suiza en sus 600 jamelgos militares?.

¿Te suena eso de que no hay estado que cuando sus caballerías han cumplido el servicio sean subastados y el producto va al erario público?. En España: Pura Raza Española.Pura Raza árabe.Pura Sangre Ingles.Hispano-árabe.Anglo-árabe.Cruzado.Caballo Deportivo Español.Bretón.Hispano- bretón.Asnal,raza Catalán.Asnal, raza Zamorano-Leones.

¿Acaso te crees que los "polvos" de los sementales nacionales (una docena larga de razas...) les salen gratis a terceros?.

¿Sabes lo que se come en pienso/forraje y gasta en paja un equino al mes?.

¿Sabías que el asno catalán existe hoy porque el único semental que pudo cubrir a la "manada" de solo hembras que se reunió en Cataluña cuando decidió hacer del asno catalán su tótem y salvarlo se encontró en las cuadras del ejército español?.

En fin...que si la Merkel, o la troika, te leyera, se descojonarian, sensu estricto. Aun sin saber lo que la Gen aportó en subvenciones para proteger a la abeja catalana. Ya sabes, esa que ni los biólogos del ramo saben distinguir por su adn mitocondrial de las de Cuenca.
+3
-4
@ innisfree, 16/06/2012 a les 18:23
Anònim, 16/06/2012 a les 20:31
Parece mentira el tiempo que hace que te afeitas y no hayas entendido que el insulto no es argumento y desactiva cualquier otro "pensamiento" en réplica. Pero qué se le va a hacer...donde no hay....ya sabes. ¿Sabes lo que costó el "palacete" de tu ombudsman?. ¿Sabes la diferencia entre ése y el que ocupa tu "bestia negra"?. Que uno es patrimonio del Estado y el otro...no. Adivina cual. ¿Que el/la Defensor/ora del Pueblo viaja más que el Síndic?. Lo dudo. Creo que has oído campanas en ND. Pero debería, debería, no creo que te atrevas a comparar a Dios con un gitano (dicho castellano aplicado sensu lato). Ya sabes, no es lo mismo, en cierta forma, "representar" una "región"...que a diecisiete, que al pueblo de un Estado.
+1
-1
Els regeneradors
Mercè 3, 16/06/2012 a les 18:41
Del nepotisme a les irregularitats administratives i fins a la corrupció pura i dura, de Codi Penal, totes aquestes conductes són impossibles d'eradicar i a més són omnipresents.

Són una forma de tenir tothom, en sentit figurat, amb una "pipa" al clatell, i tot d'un plegat la correlació de forces, fonamentada en històries que no tenen res a veure amb l'"honradesa" del denunciant ni del denunciat, li es desfavorable a algú, i au, els cavalls al damunt, digui's Dívar, Ribó, Fernàndez o com vulgueu.

Les línies són unes altres. Ciudadanos, per exemple, només percep les corrupcions que afavoreixen el seu invent, el seu "imaginari" de "casta nacionalista corrupta i totalitària". I algunes forces pseudocatalanistes també, senyal que són ben pseudo. La moralitat és allò que bradem contra aquells que ens desagraden, i la "regeneració" també.
+3
-4
@anònim, 16/06/2012 a les 11:07
innisfree, 16/06/2012 a les 18:23

"La demagogia consiste en equiparar el coste:

- Defensor del pueblo catalán: 1 euro
- Defensor del pueblo español: 0.318 euros"

Si la demagògia és comparar el cost, cap de ruc, per què compares? Quina ironia més estúpida que gastes...

Ja t'he dit, soca, que jo els suprimiria tots, aquests càrrecs, per tal com no tenen capacitat executiva.

Però, ja que vols comparar, demagog de poca volada, només un dels sis ombudsman de Suècia va costar 3,1 milions d'euros el 2006 per a una població de 9 milions d'habitants.

A mi, d'entrada, em sobra un senyor (senyora, en aquest cas) que s'està en un palauet de Madrid, que em va a la contra i que fa molts més viatges que el síndic, però del qual ningú diu res, com si fos un càrrec intocable, de designació divina.
+8
-9
I quant es malbarata a TV3 ? No t'agrada parlar d'això?
Realista BCN, 16/06/2012 a les 15:24
Trobo l'artícle molt fluixet, pueril i demagògic, només mirant d' incitar l' odi i el victimisme de forma barroera. Potser per ser coherents i tenir més legitimitat, fora bó que critiquessim el dispendis nostrats més forassenyats, com el pou sense fons de TV3, cau de vividors, endollats i productores amigues que es fan d' or. 350 milions d' euros ens costa cada any.....i tots callats com putes. Oi Quico?
+6
-2
vaja
Anònim, 16/06/2012 a les 14:50
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
+14
-6
CASTELLA VOL DESTRUIR CATALUNYA.
MIK., 16/06/2012 a les 12:41

ELS CATALANS NO SOM CASTELLANS.

"CATALONIA IS NOT CASTILE".

+9
-3
Castella és el nom.
Anònim coherent., 16/06/2012 a les 12:40

Els europeus no veuen la diferència entre nosaltres i els altres. La culpa també és nostra. Els independentistes catalans som còmplices de la confusió dels europeus. Els nostres adversaris són els castellans i la nació que vol destruir Catalunya és Castella. Si fem servir els noms habituals erronis generem confusió i ens tornem invisibles.


Com diu el Capità Nemo: "AAENPSY" és un pseudònim maligne que es van inventar els castellans de Castella per dissimular els seus crims. Si fem servir aquest pseudònim els estem ajudant en la seva tasca destructora.
+14
-4
Ho veus, Quico?
Capità Nemo., 16/06/2012 a les 12:24

¿Com vols que els europeus vegin la diferència entre nosaltres i ells, si no hem estat capaços d'aclarir que nosaltres som catalans i ells són castellans, que una entitat històrica s'anomena nació catalana i una altra nació castellana i que ELS CATALANS NO SOM CASTELLANS I CATALUNYA NO ÉS CASTELLA?.

Per què no contribueixes a la causa, Quico? Ets prou intel·ligent.





+12
-4
La veritat és la veritat.
A. Nònim, 16/06/2012 a les 12:17

La decadència cansa.

ELS CATALANS NO SOM CASTELLANS.

La llibertat és un mite.

L'esclavitud és real.

"CATALONIA IS NOT CASTILE".

Els millors anys de la nostra vida van ser un frau.

T'ENYOREM, XESCO BOIX.

Jo sóc una anècdota.

La nació catalana és una categoria.

Fumar escurça la vida dels patriotes catalans.

STAR TREK ÉS EL FUTUR.

GENOCIDI NACIONAL NO.

NO ENS RENDIREM MAI.

FERMESA CONTRA EL MAL.

CONFLICTE A FONS.

RESPECTE!

+8
-5
Mia mamma. La familia.
Jordi de Bagà, 16/06/2012 a les 11:11
Penseu una cosa. A cada mamella espanyola que raja, hi ha un o altre convergent engantxat.

D'aquí que no vulguin fer el salt.

Masses interessos pel mig.
+5
-13
@ innisfree, 16/06/2012 a les 07:30
Anònim, 16/06/2012 a les 11:07
La demagogia consiste en equiparar el coste:

- Defensor del pueblo catalán: 1 euro
- Defensor del pueblo español: 0.318 euros

Coste por cabeza...¿de burro?: 1.318 euros

¡Viva el hecho diferencial!.
+6
-2
No hi ha un pam de net!
Anònim, 16/06/2012 a les 11:05
.
+7
-6
pareu amb el "a què esperem"
innisfree, 16/06/2012 a les 10:27
Pareu, collons, amb el puto "a què esperem"!
En català és "què esperem", hòstia!
Si ens ho creiem, això del català, siguem coherents, cony!

Mira, ja m'heu fet renegar...
+6
-4
Opinions
Rural, 16/06/2012 a les 10:19
Totom te dret a opinar ,faltaria mes,pero aquests inclits que veladament defensen al govern d'aqui,son tan ineptes,com el Govierno d'España.
El ridicul al fant tots,un es per exces i altres per defecta.
+9
-18
I tú qué, Quico?
Anònim, 16/06/2012 a les 09:21
Pagar-te el sou a tú amb els diners públics de les subvencions no deixa de ser un injust peatge imposat als no lectors de ND. I, al contrari que els cavalls, no sembla que el teu esperma pugues contribuir a millorar la raça. O sigui, uns diners llençats.
+9
-9
Pactar amb el maltractador
Berenguer, 16/06/2012 a les 09:20
Però tranquils, que CiU i Esquerra diuen que arribarem a un "pacte fiscal" amb aquesta colla. Com si una dona maltractada demanés consell i li diguessin que ha d'arribar a un "pacte" amb el maltractador. Sabeu què us dic? GUILLEM-NE!
+9
-7
ATENCIÓ !!! El SCT incompleix l'Article 35 de la LRJPAC
Anònim, 16/06/2012 a les 09:06


Fins ara, el SCT no ha permès consultar els Expedients.

El SCT, Servei Català de Trànsit, al no permetre consultar l'Expedient del Requeriment, està incomplint l'Article 35 de la LRJPAC.

"Així, l’article 35 de la LRJPAC preveu que els ciutadans i ciutadanes, en les seves relacions
amb les administracions públiques, tenen els drets a què es farà referència a continuació. Cal
posar en relleu que, en alguns casos, la previsió d’aquests drets es restringeix al fet que la
persona tingui la condició d’interessada en un procediment administratiu:
a) Dret a conèixer en qualsevol moment l’estat de la tramitació dels procediments en què
tingui la condició de persona interessada i a obtenir còpies dels seus documents"

Podeu consultar l'Article 35 de la LRJPAC aquí (pàgina 5):

http://ves.cat/beUq



IMPORTANT: Demaneu al SCT veure el vostre Expedient i que us en facilitin una còpia.
MOLT IMPORTANT: Si s'hi neguen (sembla que tenen ordres "de més amunt"), al·legueu-ho per escrit al mateix Registre del SCT.

Feu-nos-ho saber per la xarxa. Moltes gràcies.
+7
-7
nosaltren no son con ells
dragons, 16/06/2012 a les 08:00
Viçens Partal, proposa un escrit amb aquet convepte:


http://www.vilaweb.cat/editorial/4020402/we-are-not-them.html


http://www.vilaweb.cat/editorial/4020397/nosaltres-som-ells-carta-amic-europeus.html


Podem enviarlo a tots els presidents d'europa...
+18
-10
Ni toros
Milletopoulos, 16/06/2012 a les 07:58
Per no parlar dels 200 milions d'euros que l'Estat taurí dedica anualment a la Fiesta Nacional... Fiesta que encara volen "reactivar" potser perquè és l'enveja del món sencer.

Si ens posem a valorar com es gasten les despeses les administracions públiques a Espanya, em quedo amb el Síndic de Greuges (institució generalitzada als països civilitzats) i les ambaixades (catalanes).
+25
-10
Independència, ja
Anònim, 16/06/2012 a les 07:44
L'Instituto Cervantes ocupa una palauàs, no pas un palauet i malgasta milions i milions d'euros només per impulsar la llengua de l'imperi mentre que les altres llengües parlades pel 40% dels espanyols no reben ni un euro dels contrbuents espanyols.
A què esperem a fotre el camp d'aquesta país que ens odia d'ençà fa segles.??
+15
-10
...ni tampoc eugues bretones
innisfree, 16/06/2012 a les 07:30
La "defensora del pueblo" espanyola ens en costarà catorze i mig, de milions, el 2012.

Tot plegat per mantenir l'estructura d'un personatge (abans Enrique Múgica i ara María Luisa Cava de Llano) que acostuma a anar contra els drets lingúístics dels catalanoparlants.

Per mi, aquest càrrec (que no té capacitat executiva) ja el podrien suprimir; però tant aquí com allà. No s'hi val a carregar-se el síndic i callar com un puta quan es tracta del "defensor".

La susdita Cava de Llano viatja més que les maletes de l'Estrellita Castro i ocupa un palauet que t'hi cagues. O sigui que menys demagògia barata, que ja fa anys que ens afaitem.
+9
-32
Ni peajes, ni caballos...ni burros
Anònim, 16/06/2012 a les 02:46
Aquest comentari ha estat amagat pels lectors. Fes clic per veure el comentari.

FEU EL VOSTRE COMENTARI



Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Tercer #novullpagar popular
Bloc de fotos


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: