Les treballadores d'Ecomed han realitzat concentracions davant dels centres on l'empresa realitza el servei de neteja, concentrant-se davant de les Delegacions d’Economia i Hisenda de la província de Girona i de la Tresoreria de la Seguretat Social per obligar a l'empresa a pagar nòmines, pagues extraordinàries i la pujada pactada per conveni.

Les treballadores de l’empresa Limpiezas Económicas del Mediterráneo, ECOMED, que s’encarreguen de fer la neteja als edificis de la Delegació d’Economia i Hisenda de la província de Girona, han decidit fer diferents mobilitzacions.

Les treballadores de les delegacions d'Hisenda de la provincià de Girona han decidit iniciar una vaga indefinida després de no arribar a cap acord amb l'empresa després de la mediació amb el departament d'empresa i ocupació de la Generalitat, i al tenir pendents més de 4 pagues, apart de la pujada pactada per conveni.

És per això que avui dilluns 18 de juny s'han concentrat de 10h a 11h del matí, davant la Delegació d’Hisenda a Girona. Les companyes que fan el servei de neteja de la Tresoreria de la Seguretat Social, han fet la concentració de 12h a 13h.

Mentre l'empresa no realitzi els pagaments corresponents, la vaga i concentracions es mantindran de forma indefinida.


Photobucket


Photobucket