Dijous, 21 de juny de 2012 | 10:27
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

A Juan Antonio Alcalá li aparten de 'El Partit de les 12' i Ramón García s'encarregarà de les tardes.

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
La COPE
A Juan Antonio Alcalá li aparten de 'El Partit de les 12' i Ramón García s'encarregarà de les tardes.
20/06/2012 13:37
alcala
El polèmic periodista esportiu Juan Antonio Alcalá deixarà de conduir 'El Partit de les 12', del que s'ocuparan a partir d'ara Manolo Lama, Paco González i Joseba Larrañaga, segons les novetats presentades aquest dimecres per la cadena COPI de cara a la nova temporada.

Ramón García s'encarregarà de les tardes a partir de setembre en substitució de César Lumbreras,
No són els únics canvis que sofrirà la graella de l'emissora en la seva propera temporada. 'El Matí', el matinal de la cadena serà conduït per Ernesto Sáenz de Buruaga, que ha renovat per tres anys més, de 06.00 a 10.00 hores, mentre que Javi Nieves li prendrà el testimoni de 10.00 a 12.00 hores. Nieves compaginarà aquesta nou lloc amb el 'morning xou' 'Bon dia Javi Nieves' que condueix en Cadena 100.
Amb aquesta decisió la cadena de l'Església competeix en format amb la SER que ha col·locat en aquestes franges horàries a dues dones: Pepa Bueno i Gemma Nierga. O sigui dos homes contra dues dones.
Mentre, Ramón García passarà a presentar al setembre 'La Tarda', que amplia el seu horari de 15.00 a 19.00 hores, i ocupa l'espai en què actualment s'emetia 'La Talaia', conduït per César Lumbreras. segons ha explicat la cadena, García assumeix "el repte de renovar i impulsar aquesta franja combinant actualitat i entreteniment amb l'oïdor com a gran protagonista". A aquestes hores Garcia competirà amb un altre comunicador que estrena horari a la casa de GranVia 32, Carlos Francino. Pel que es veu, les dues cadenes es miren la unes a les altra a l'hora d'organitzar-se en antena per a la propera temporada
'La Llanterna' de Juan Pablo Colmenarejo s'aferma a la programació de COPE i augmenta la seva durada. A partir de setembre començarà a les 19.00 hores, per ampliar també la seva temàtica i col·laboradors i bolcar-se en la informació i l'anàlisi de l'actualitat fins a la mitjanit.
En l'equip d'esports, la principal novetat és la sortida de Juan Antonio Alcalá de l'adreça de 'El Partit de les 12', que s'emet a partir de la mitjanit de dilluns a dissabte i des de les 23.30 hores els diumenges. Segons ha informat la cadena, el programa passarà a ser conduït per Joseba Larrañaga, actual copresentador de l'espai, al costat de Manolo Lama i Paco González. L'ultimo plet amb l'Español ha resultat al final la punta que ha apartat a aquest periodista de l'adreça del programa. Tanta "notícia bomba" li ha esclatat a les mans.
Per la seva banda, 'Temps de Joc' mantindrà la seva fórmula i estil per narrar en directe els principals esdeveniments esportius de la nova temporada de la mà de Paco González i Pepe Domingo Castany. L'espai de referència en la informació i actualitat religiosa 'El Mirall' estrena nou horari i s'emetrà de dilluns a divendres a les 13.30 hores presentat per José Luis Restán, que els divendres seguirà al capdavant de 'La Llanterna de l'Església'.
De 14.00 a 15.00 hores José Luis Pérez presenta l'informatiu 'Migdia' explicant i analitzant l'actualitat del dia i les notícies que més afecten a l'oïdor. També Cristina López Schlichting continua al capdavant del magazine de finalització de setmana 'Dos dies amb tu' reforçant el dissabte i el diumenge els seus continguts informatius, d'anàlisis i d'entreteniment.
En les matinades de dilluns a diumenge la Cadena COPI aposta per un gran format que abastarà des del final de 'El partit de les 12' fins a les sis del matí. Lartaun d'Azumendi i Roberto Pablo s'encarregaran de presentar 'La Nit'

Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1