No puc exposar a cap espai perquè sóc jove i no tinc currículum! Aquesta frase ara ja no es podrà dir a Banyoles ja que el consistori banyolí ha creat l’espai d’exposicions El Mirador de Cal Drac, en una sala de l’espai jove Cal Drac, precisament per tenir un espai d’exposicions per als artistes que comencen la seva carrera. Els joves de 15 a 35 anys podran exposar il·lustracions, fotografies, audiovisuals... Estarà obert 3 tardes a la setmana, el dilluns, dimecres i divendres de 5 a 8 de la tarda.

El regidor de Joventut, Jordi Congost, ha explicat que “tenim un espai perquè els joves de la ciutat de manera gratuïta puguin exposar les seves creacions, mostrar les seves inquietuds i difondre la seva obra”. Per Congost, “volem dotar de més contingut a l’espai jove Cal Drac i acostar-lo encara més als joves i a la ciutat en general”.

La primera exposició es titula “Cabòria 1”, és del jove l’artista banyolí Dídac Lírio i es podrà visitar fins al començament d’aquest setembre.Lírio hi exposa fotografia, obres gràfiques i un vídeo. Segons ha explicat Dídac Lírio, “és molt positiu que l’Ajuntament posi aquest espai a l’abast dels joves i estic molt agraït”.

Si t'agradaria exposar al Mirador de Cal Drac, envia un correu a joventut@ajbanyoles.org o truca al 972 58 32 11.