Diumenge, 24 de juny de 2012 | 10:23
Vostè es troba a: Inici > Opinió >

"BELLACO"

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
ANDRÉS MADRID
"BELLACO"
Andrés Madrid
23/06/2012 19:27
Defineix la RAE la paraula com a aplicable a persona ruin i perversa; personalment, m'agradaria utilitzar molts més adjectius per adornar al Gómez aquest que, en l'Assemblea de Madrid, porta diverses sessions utilitzant els tractaments contra el càncer com a arma llancívola contra Esperanza Aguirre.

I puc parlar perquè parlar puc doncs, per al meu dolor, tinc proper, molt proper, un malalt del temut mal que està sent tractat a l'Hospital del Tajo, un dels molts centres hospitalaris madrilenys que haguessin de servir de model de gestió i eficàcia i que va ser inaugurat en 2007 per servir a les gents d'Aranjuez i els seus voltants.

No solament no hem notat, pacient i familiars, retallada algun en la diligència amb que estan tractant al nostre malalt sinó que l'eficàcia, rapidesa, atenció i afecte amb que som tractats servirien per al nostre agraïment etern independentment de quin sigui el resultat final que, desgraciadament, amb aquest maleïda malaltia mai se sap. També farien callar la veu d'aquest Gómez mentider que té la impudícia d'utilitzar als malalts amb aviesas intencions que de poc o res li serviran donats els seus resultats electorals.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1