El festival de música Interludi i l’Associació de Restaurants de la Badia El Plat Blau col·laboren aquest any regalant entrades per diversos concerts a les persones que tastin el menú de la gamba. Aquesta oferta ofereix dues entrades al preu d’una a les persones que facin el menú de la gamba pels concerts de Marc Parrot, la nit pop amb Maria Coma i Joan Colomo i la nit jazz amb Peter Bernstein, Jordi Rossy i Joe Martin.

Per aprofitar aquesta promoció les persones que tastin el menú de la gamba en algun dels 18 restaurants de Palamós, Sant Antoni de Calonge i Vall-llobrega rebran un tiquet amb el qual podran obtenir dues entrades al preu d’una a l’Oficina de Turisme de Sant Antoni.

El Menú de la Gamba es pot tastar fins al 15 de juliol als restaurants Costa Brava, Guillermo, Refugi de Pescadors, Simon i Traguinyol de Sant Antoni de Calonge, als restaurants Bell Port, Ca l’Amadeu, Caleta Blava, Fish, Hotel Àncora, Hotel Trias, La Salinera, L’Ona, Maria de Cadaqués, Mas dels Arcs i al Vaixell Restaurant Pasajes Costa Brava de Palamós, i els restaurants Ca l’Anton i Can Sidro de Vall-llobrega. El preu del menú és de 38 euros, el mateix que l’any passat, i també inclou postres, cafè, vi Sumarroca o Estrella Damm Inèdit.