vols rebre el Singular? Rebre elSingularDigital al teu correu electrònic Subscripció al butlletí
Creus que PP i PSOE pactaran una recentralització de l’Estat?
Creus que PP i PSOE pactaran una recentralització de l’Estat?
0 %
0 %
100 %
41 vots
Francesc Junyent Pí: Ja fa temps que ho tenen pactat, i posat ...
Dimarts, 26 de Juny de 2012
Actualitat

Societat

25/06/2012
12:51  h.
Eurovegas ja pren mides al Baix Llobregat
Una delegació de Las Vegas Sands visita el Remolar i el Montbaig per estudiar els terrenys on podria ubicar-se el macrocomplex d'oci i convencions
eurovegas baix llobregat
Executius de las Vegas Sands Corporation ja han visitat els terrenys del Delta del Llobregat on estudien instal•lar un macrocomplex d’oci i convencions.

Després d'aterrar a la terminal corporativa del Prat poc abans de les deu del matí, una delegació de vint persones s'ha desplaçat a l'espai natural del Remolar. Més tard han pujat al Montbaig per veure una panoràmica del Delta, i han acabat visitant la passarel•la sobre el Llobregat que hi ha a Cornellà, abans de marxar al centre de Barcelona.

Un dispositiu mòbil dels Mossos, amb helicòpter de vigilància inclòs, ha evitat que els grups de protestants de la plataforma Aturem Eurovegas s'acostessin a la comitiva guiada per Damià Calvet, secretari de Territori de la Generalitat. La protesta ha aplegat una cinquantena de persones.
Imprimir Enviar notícia
FacebookTwitterLa TafaneraRemoumeIndependènciaCatosferaMeneameYahoo
14Veure i/o afegir comentaris
Bocatorta:La raó és el 3%. Per això convé que vingu aqui, que volem xu...
Comentaris (14 en total)
Bocatorta
25/06/2012 19:46
La raó és el 3%. Per això convé que vingu aqui, que volem xuclar, tu.
Jaume
25/06/2012 17:23
Molt criticar una inversió i, si s'esciès, els seus comissaris polítics i sindicals els endollarien per entrar a treballar sense fer cua, si es que en saben de treballar.
antidretà
25/06/2012 17:10
Sí, als convergents ja us va molt bé aquest país mediocre, tant petit i de clavaguera que estem construïnt. Però no us donaré la satisfacció. Jo no m'aniré de Catalunya. Si de cas alguna vegada algú haurà de fotre el camp d'aquest país sereu la genteta com vosaltres, que us heu dedicat a destruïr-lo i amb qui ja passarem comptes més endavant.
el nom
25/06/2012 16:36
Com bè diu en Ramon, la ràbia dels falsos 'progres' no té preu; la ràbia d'antidretà no té preu! Visca Las Vegas!
el nom
25/06/2012 16:30
Doncs au, fes la maleta, antidretà, perquè a Catalunya sempre votem a CiU.
antidretà
25/06/2012 15:43
Pugnar per acollir la merda d'EuroVegas és propi de països acabats i en decadència com Catalunya i Espanya. És tant gran la nostra mediocritat i el fracàs del nostre model econòmic enfonsat basat en l'especulació que avui només podem a aspirar a acollir un projecte que ningú vol al nord d'Europa ni a altres països seriosos. Me'n avergonyeixo de viure en aquest país bananer i de pandereta que cada vegada s'assembla més a la València del PP.
antidretà
25/06/2012 15:17
El dia que es destapi tota la merda del Palau i s'acabi amb l'omertà del podrit "oasi català", que és un dels motius pels quals el lladre nº1 de Catalunya, estafador i finançador de Convergència Fèlix Millet no va a presó, quedaran al descobert totes les comissions, els 3% i altre misèria moral de tota aquesta merda de polítics i els seus mètodes de finançament de partit així com llur relació amb les màfies de l'especulació, el joc o el ciment que han destruït Catalunya. Em sembla que pocs polítics es salvaran d'aquest femer que hem estat alimentant durant dècades a la nostra disortada Catalunya.
Jordi.cat
25/06/2012 14:57
jajajajajaj Ja tens raó, ja Ramon!! Són els del No. Sempre instal#lats amb el NO, i les seves plataformes negacionistes. Com quan tenien el NO als trasvassaments, fins que van entrar al Govern, i van intntar trasvassar el Segre, amb nocturnitat... És tot un espectacle digne de visionar la rabia i els sxous que monten!!
bla bla ba
25/06/2012 14:56
antidretà. bla bla bla bla bla bla.....
antidretà
25/06/2012 14:39
CiU és una merdeta que te com a model de país la destrucció del territori i l'especulació urbanística. Els "socialistes" del PSC-PSOE tres quarts del mateix a Barcelona. Entre uns i altres han destruït aquest país i l'han convertit en un gran suburbi i un dels territoris més destrossats i urbanitzats de tota Europa. Felicitat a tots.
J.-
25/06/2012 14:02
Voleu guanyar vots: el territori, els desocupats... són el pretext per intentar guanyar vots. El bla, bla, bla... no cola.
Ramon
25/06/2012 13:51
El millor d'Eurovegas serà la ràbia dels progres. La ràbia dels progres no tindrà preu. Per cert, no recordo una ràbia així quan la Barcelona olímpica. No els recordo fent cadenes humanes per evitar la destrucció de la Barceloneta popular. Que maco tot.
fora!
25/06/2012 13:35
Fora Mas i fora la dreta! Fora Las Vegas!
antidretà
25/06/2012 13:17
Tant de bo rebin uns quants tomaquets tots aquests mafiosos fastigosos. NO A LA DESTRUCCIO DEL TERRITORI.
Envia'ns el teu comentari
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Informaciówww.elsingulardigital.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingulardigital.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
© ElSingularDigital.cat S.L. 2008
CONTACTA AMB NOSALTRES | QUI SOM | PUBLICITAT | AVÍS LEGAL
Generalitat de Catalunya
Associació Catalana de Premsa Gratuïta RSS XHTML vàlid CSS vàlid CMS ComitiumSuite
desenvolupament: BabSoft disseny gràfic: l'eixida