La població de Sant Dalmai disposa d’una nova zona enjardinada a la població de Sant Dalmai, segons ha informat el regidor de Governació i Mobilitat, Salvador Martí. Aquesta actuació s’ha dut a terme a la zona verda ubicada al davant del polivalent de Sant Dalmai. Així tal com ha explicat Martí, s’hi ha col·locat flors lavanda i tres paneres i s’hi ha col·locat un regadiu de goteig.

Aquest enjardinament, que s’ha dut a terme durant la darrera setmana, ha anat a càrrec d’una empresa de jardineria local.

D’altra banda, a la zona d’esbarjo que hi ha també en aquesta zona on hi ha ubicades les pistes de petanca també s’ha fet una actuació que ha permès una gran millora.

Millora de la carretera de Brunyola

D’altra banda, el regidor de Governació i Mobilitat, Salvador Martí, ha informat que s’ha millorat la carretera que uneix Sant Dalmai amb Brunyola. Concretament, la millora que compren el tram entre la cruïlla de Sant Dalmai fins a Can Turón Petit. Així, tal com ha recordat Martí, s’han tapat el clots, s’ha aplanat el terreny i s’ha asfaltat de nou aquest vial amb pòrtland.

Aquestes millores s’emmarquen dins el pla de treball de l’equip de govern liderat per l’alcaldessa, Olga Guillem, i que té com a objectiu la millora diària dels diversos espais de les tres poblacions que constitueixen el municipi, així com de la qualitat dels veïns que hi viuen.