Redacció | Actualitzat el 25/06/2012 a les 18:25h

Laporta: «Cal que Europa sàpiga que som una nació sense Estat»

Joan Laporta Foto: Q.S.

El president i diputat de Democràcia Catalana, Joan Laporta, ha lamentat aquesta tarda que els catalans i les catalanes hagin de patir noves retallades després de conèixer que el govern espanyol vol impulsar noves mesures, algunes de difícils, per reactivar l’economia espanyola. Segons Laporta, “és una paradoxa que a Catalunya no parem de fer els deures, com el fet que aquest cap de setmana 131.000 catalans han hagut de pagar l’euro per recepta a l’hora de comprar els seus medicaments mentre a Espanya veiem situacions com el forat de 3.800 milions d’euros que han deixat les autopistes de peatge de Madrid per una mala gestió”.
 
Per altra banda, Laporta ha valorat positivament l’entrevista del president de la Generalitat, Artur Mas, a la cadena televisiva CNN on va explicar el dèficit fiscal que pateix Catalunya “i sobretot per desmentir que el problema econòmic espanyol ve per les autonomies, com es dedica a explicar el govern del PP”. El diputat de Dcat ha instat Mas a continuar divulgant arreu de la Unió Europea la situació econòmica de Catalunya, “cal que tothom sàpiga que som una nació sense estat i amb una dependència amb Espanya que ens ha portat a una crisi econòmica, social, política i cultural”. Laporta ha incidit en la necessitat de tirar endavant el pacte fiscal en la línia del concert econòmic com a primer pas per acabar amb aquesta dependència. També ha criticat la líder del PP a Catalunya, que avui mateix ha afirmat que impedirà un acord entre CiU i ERC: “És que no saben comptar? CiU i ERC, i si volen amb el meu vot ja sumem 73; el PP, 18... Si això no és parlar de majories! Potser és que el PP pensar en retornar al sufragi censatari on només puguin votar qui ells vulguin”, ha reblat Laporta.
 
Preguntat també per la visita a Catalunya de membres del conseller d’administració de l’empresa que impulsa el projecte Eurovegas, Laporta s’ha limitat a dir que cal deixar treballar els consellers, els quals “de ben segur hauran posat damunt la taula unes condicions lògiques i normals per adaptar la inversió al model català”. Amb tot, Laporta afirma que comparteix aquelles veus que diuen que les dades de la inversió no quadren, “cal que ens informin al detall per veure quines condicions ha pactat i ha ofert el Govern català”

Navega per les etiquetes

Joan LaportaLaporta

COMENTARIS

+2
-0
SUMAR I NO RESTAR
Anònim, 26/06/2012 a les 12:15
EL SR.LAPORTA AMB ELS SEUS COMENTARIS ES REIVINDICATIU I TAMBÉ CONSTRUCTIU, QUE NO TOTHOM HO SAP FER, ENDEVANT LAPORTA COMPARTEIXO LA MAJORIA DE LES SEVES OPINIONS
+0
-0
ADEU.....
Anònim, 26/06/2012 a les 11:40
DERROTAT ! !



Bé, ho tinc que reconèixer, que m´haveu

DERROTAT, no esteu a donar-m´hi la

INDEPENDENCIA=LLIBERTAT, tampoc a

que els pobres deixen d´ajudar als RICS fen-los

més i més RICS!!, i jo ja he acabat amb les poques

forçes que tenia, ACEPTO ACABAR LA MEVA VIDA

ESCLAU ! !.-GRACIES ! !, ho sento per molts que son

BONS, més bons que jo, us desitjo de tot COR que la

vostra VIDA no l´acabeu d´ESCLAU ! !- SORT.
+0
-6
vaja
Anònim, 26/06/2012 a les 07:39
Vaja, veig que ja s'ha eixugat la roba i s'ha tret la corbata del cap.
El que noto és que no se li ha passat la "turca"
+7
-0
Endavant Jan
Vinyet, 26/06/2012 a les 06:32
Sembla que els del grup Godo han tornat a engegar campanya contra en Jan Laporta...quins botiflers, no soporten que el millor president del millor Barça sigui independentista....
+5
-0
Envejosos
Anònim, 26/06/2012 a les 06:15
Anònim que insultes María Lapiedra: evidentment tu no folles mai, i et sap greu que altres frueixin del que tu no fas perquè no pots o no et deixen.

Si no estàs d'acord políticament amb Laporta o Lapiedra, hauries de ser més seriós i expressar els motius vertaders de la teva discrepància, si no és que són pura enveja podrida.
+9
-1
molt pitjor
Anònim, 26/06/2012 a les 00:58
és tindre una bona imatge, i ser un botifler.
+8
-0
falsos
Anònim, 26/06/2012 a les 00:52
les persones que tenen assessors d'imatge, no són de fiar, molt malament anem, si no poden mostrar-se tal com són, i no em cansaré de dir, que PREFEREIXO ALS AUTÊNTICS CON EL SENYOR LAPORTA.
+0
-10
No va per bon camí
Anònim, 26/06/2012 a les 00:07
Aquest comentari ha estat amagat pels lectors. Fes clic per veure el comentari.
+16
-2
molt bé senyor Laporta
Anònim, 25/06/2012 a les 23:54
En moments difícils, està bé que els polítics que de veritat es preocupen per Catalunya i pels catalans, sumin forces.
+15
-2
pocs arguments
Anònim, 25/06/2012 a les 23:49
I aquests són tots els arguments que hi ha contra el Laporta? Doncs quina merda d'arguments! Vinga nois que se us acaben les idees!!!
+15
-2
poca feina
Anònim, 25/06/2012 a les 23:45
Poca feina tenen alguns, per anar perseguint sempre al senyor Laporta i tergiversant tot el que fa i el que diu, ara que si s'ha banyat vestit en una piscina en un casament,i jo em pregunto, i que passa això és tan criticable? He vist molta gent jo als casaments que acaben amb la gent vestida a la piscina! Però clar és el senyor Laporta, i hem de convertir-lo en una cosa perversa, ho sento pels vostres esforços, però amb mi no ho aconseguireu, continu pensant que el senyor Laporta és una persona molt vàlida per a la política, i quan es diverteix no s'amaga ( no com molts que davant semblent santets i d'amagat són uns pervertits. Jo em quedo amb els que donen la cara.
+5
-14
No va per bon camí
Anònim, 25/06/2012 a les 23:33
Senyor Laporta, permeti'm que li digui una cosa des d'aquí que ja fa temps que tinc ganes de dir-li. No sé si ho llegirà o s'ho prendrà malament, però em sembla que està vostè molt mal assessorat. Té a un grup de palmeros al seu al voltant sempre disposat a aplaudir-li tot el que fa encara que això danyi la seva imatge i la reputació que havia aconseguit després de ser el president del millor Barça. Reflexioni perquè està vostè molt mal assessorat i acompanyat per gent que no li convé i el vol malament. Després de veure que damunt es permeten fer sorna en les xarxes socials per les seves últimes fotografies en una festa, no em queda cap dubte. Busqui un bon assessor d'imatge, allunyi's de certes companyies i redreci el rumb si encara vol fer alguna cosa pel país i netejar eixa imatge que cada dia està més desprestigiada. L'hi ho dic de tot cor.
+15
-1
Quin nivell!
Anònim, 25/06/2012 a les 23:25
Mare meva quin nivell de comentaris! A les llars d'infants hi ha nadons amb un vocabulari més inte-ligent que alguns comentaristes d'aquesta notícia.
+2
-12
Aquí teniu Dinio Laporta beneficiant-se la Lapiedra
María Lapedra, 25/06/2012 a les 23:16
Aquest comentari ha estat amagat pels lectors. Fes clic per veure el comentari.
+9
-13
Frases hechas.
Anònim, 25/06/2012 a les 19:58
Si europa ya lo sabe, que catalúña es una región de españa y de europa.
Están deseando la independencia, para poder decir: "por fin, que se vayan! Nos hemos librado de la región de europa más despilfarradora y llorona".
Que pidan el ingreso en la OUA o la CEDAO.
+19
-3
VISCA L'ESTAT CATALÀ!!!!!!!!!
Anònim, 25/06/2012 a les 19:58
//*//
+8
-16
Europa també vol conèixer la borratxera a la boca italiana!
Farrero, 25/06/2012 a les 19:42
Hip! Hip! Farra! Alcohol! Dones de pagament o no! Actriu porno! Xampany francès! Les fotos del casament italià són un invent dels feixistes de MadriT!
+8
-29
Aquí teniu Dinio Laporta beneficiant-se la Lapiedra
María Lapiedra , 25/06/2012 a les 18:59
Aquest comentari ha estat amagat pels lectors. Fes clic per veure el comentari.

FEU EL VOSTRE COMENTARI



Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Bloc de fotos


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: