ACN | Actualitzat el 24/06/2012 a les 15:57h

Controlat l'incendi forestal del turó de Roquetes a Collserola

Les flames cremen vegetació i matolls a l'extrem oriental de la Serra de Collserola, entre Roquetes i Torre Baró Foto: ACN

L'incendi forestal que crema des del voltant de la una d'aquest diumenge al migdia al turó de Roquetes, a la serra de Collserola, s'ha donat per controlat a dos quarts de cinc de la tarda. Segons ha informat l'Ajuntament de Barcelona, ara s'està treballant en l'extinció dels focus interns de l'incendi, situat a prop de la carretera Alta de Roquetes. No ha calgut fer cap desallotjament i tots els veïns poden accedir a casa seva des d'un dels dos accessos de Torre Baró. La BV-1415 ha quedat reoberta després d'haver estat tallada per facilitar l'accés dels vehicles d'emergències. Els Bombers de Barcelona han desplaçat a la zona onze dotacions i els Bombers de la Generalitat han mobilitzat quatre mitjans aeris i dues dotacions terrestres. El SEM hi ha enviat cinc ambulància per prevenció ja que no ha calgut atendre cap persona i efectius de la Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra també s'hi ha desplaçat.

Aquest és el tercer incendi que s'ha produït a la serra de Collserola en poques hores coincidint amb Sant Joan. Els altres dos s'han declarat de matinada en dues zones a prop de la carretera d'Horta a Cerdanyola, també a Torre Baró, i a la carretera Alta de Roquetes amb el carrer Aiguablava. Paral·lelament, i segons informa el Servei Català de Trànsit (SCT), la carretera BV-1445, de Barcelona a Sant Cugat del Vallès pel Portell de Valldaura, està tallada en els dos sentits de la marxa entre els quilòmetres 9 i 11 com a conseqüència de l'incendi que afecta aquest migdia a Torre Baró.

Navega per les etiquetes

incendifoctorre barócollserola

FEU EL VOSTRE COMENTARI



Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Bloc de fotos


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: