Dijous, 28 de juny de 2012 | 10:34
Vostè es troba a: Inici > Política >

Montilla en un atac de lucidesa política aprova la gestió del Govern Mas.

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Eurovegas
Montilla en un atac de lucidesa política aprova la gestió del Govern Mas.
27/06/2012 12:18
montilla senat
Encara que els sembli mentida l'Ex President de la Generalitat i senador del PSC, José Montilla , ha aprovat que el Govern Mes estigui negociant el proyecto.de Eurovegas i també ha revelat que el tripartit ja es va reunir al juny 2008 amb els gestors d'Adelson.

Encara que la crisi les va interrompre, perquè la fallida de Lehman Brothers aquest mateix any ,va perjudicar l'empresa del magnat i va haver de posposar noves inversions.
Ha assegurat que no va haver-hi divergències en el si del Govern perquè lus contactes mai es van concretar en res tangible i després de la caiguda del banc d'inversió la Generalitat no va tornar a saber "res més" del magnat nord-americà.
Montilla entén "perfectament" que l'Executiu català estigui estudiant la viabilitat del projecte perquè ha argumentat que un govern, sobretot en temps de crisi, té l'obligació d'explorar totes les vies d'inversió que se li presentin.
Als detractors d'Eurovegas, entre els quals es troba aquest diari i tambien, alguns dels noms mes carismàtics del propi PSC, els ha retret que "les coses no són blanques o negres", i ha sentenciat que si ell fos ara President també escoltaria als inversors nord-americans.
Montilla ha admès, no obstant això, que s'han de valorar també els costos que tindria un projecte d'aquestes característiques, i ha demanat al Govern que sigui transparent i ofereixi més detalls del macrocomplejo.

Nota de l'editor: Senti, expresident i als camps del Baix Llobregat que els donin, no? I al Remolar i el seu valor ecològic també? i als veïns que voten majoritàriament socialista en els municipis afectats, els deixem de costat?

Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1