El Servei Català de Trànsit (SCT) informa que aquest matí hi ha hagut un accident mortal de trànsit a la N-II al punt quilomètric 754 a l’altura de Figueres (Alt Empordà).

Els Mossos d'Esquadra han rebut l’avís del sinistre a les 12.19 h. Ha estat una col·lisió frontal entre un camió i un turisme tot terreny, i també s’hi ha vist implicat un segon camió. A conseqüència del sinistre, ha resultat mort el conductor del tot terreny. Es tracta de Daniel V.G., de 53 anys i veí de Figueres. A més, dos menors que viatjaven en el turisme, han resultat ferits lleus i han estat traslladats a l’hospital Josep Trueta de Girona. També hi ha tres ferits lleus corresponents als dos camions implicats, els quals han estat traslladats a l’hospital de Figueres.

Fins al lloc de l’accident s’hi han desplaçat 6 patrulles de Mossos d’Esquadra, 3 dotacions de Bombers i 2 ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques.

Des del moment de l’accident s’ha hagut de tallar la via totalment i a les 12.45 h els vehicles han circulat amb pas alternatiu fins a les 15.20 h.