Diumenge, 1 de juliol de 2012 | 10:50
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

“La subvenció a la rotativa de La Vanguardia és raonable”

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
COMUNICACIÓ
“La subvenció a la rotativa de La Vanguardia és raonable”
26/06/2012 18:25
9homs
Purificació Outeiral.- El portaveu, Francesc Homs, ha negat en ser preguntat per Catalunyapress que el govern estigui duent a terme cap mena de rescat econòmic al Grup Godó. Si ha admès, però, que se'ls hi han atorgat ajudes com a qualsevol altre mitjà permeses per llei.

En relació als darrers 5,5 milions d’euros que ha rebut l’empresa de les rotatives de La Vanguardia, ha puntualitzat Homs, que aquest ajut “té caràcter bianual” i que “se’ls atorgat com es venien fent fins ara perquè és raonable apostar per qualsevol mitjà en català perquè encara hi ha més suports informatius en castellà que en català” i en aquest sentí ha afegit “cal tenir una actitud pro activa”.

Preguntat sobre si aquesta subvenció li semblava raonable tenint en compte la situació econòmica que viu Catalunya, Francesc Homs, ha dit rotundament “ sí és raonable”. Negant seguidament que malgrat els més de 8 milions d’euros que s’ha endut el compte d’explotació del Grup Godó “hi hagi cap xifra final de rescat, és a dir segons el seu parer, “la xifra és zero”.

Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1