ACN | Actualitzat el 01/07/2012 a les 17:47h

Trias demana «civisme i sentit comú» si guanya «La Roja»

La possible celebració a la Plaça d'Espanya coincidiria amb la desfilada de l'Orgull Gai i l'inici del Festival Grec

L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha demanat "civisme i sentit comú" a totes aquelles persones que pretenguin celebrar una possible victòria de la selecció espanyola de futbol a l'Eurocopa aquest diumenge al vespre. En cas d'aconseguir el triomf, els aficionats a La Roja acudiran amb tota probabilitat a la Plaça d'Espanya, on han celebrat els dos títols consecutius que s'ha emportat la selecció espanyola (Eurocopa 2008 i Mundial 2010).

Trias ha destacat que les celebracions "sempre són bones", però ha demanat que tothom actuï amb "respecte" per evitar incidents. A més, l'alcalde de Barcelona ha recordat que aquest diumenge la Plaça d'Espanya alberga la celebració de l'Orgull Gai.

Trias ha participat aquest diumenge en la inauguració del nou espai Albert Musons, la nova seu dels castellers de Gràcia i de la Fundació Festa Major de Gràcia. A pregunta dels periodistes ha afirmat que confia que no hi hagi problemes en cas que la selecció espanyola de futbol guanyi l'Eurocopa, malgrat que al voltant de la Plaça d'Espanya ja s'hi celebri la Pride Barcelona, que protagonitza les festes organitzades pel col·lectiu gai, i el Festival Grec visqui el seu primer cap de setmana. L'alcalde barceloní confia que la selecció espanyola guanyi el partit que l'enfronta a Itàlia i que la celebració pugui desenvolupar-se "en pau".

Navega per les etiquetes

selecció espanyolaLa RojaXavier Trias

COMENTARIS

+1
-1
Anònim
Anònim, 02/07/2012 a les 10:24
Segons Libertaddigital (ultra fatxa) hi havia 5.000 persones a pl. Espanya. Molt poques si ho comparem amb les 75.000 de la final del mundial.

Gràcies Sr. Trias, Gràcies pluja, Gràcies sentit comú :)
+2
-0
Pena penita...PEEENAAAA!!!
Sóc espanyol [oing oing oing oing!!!!], 02/07/2012 a les 02:42
300 persones celebrant la victòria de "la Coja" al punt neuràlgic d'aquestes celebracions a Barcelona
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
+3
-0
Pel que es creu graciós
Anònim, 02/07/2012 a les 02:34
CATALONIA IS SPANAIR, tens la gràcia al cul, noi.

Tu sí que em dones veritable pena, desgraciat.
+1
-0
Per Almanzor
Fins els pebrots, 02/07/2012 a les 02:25
Parla per tú, noi. No parlis de majories que no tens ni idea.
Sóc català i no em sento gens espanyol. Ho entens, espanyol?
+2
-2
ex....
indepe,,,,, 02/07/2012 a les 01:10
Aquest 21 % si de veritat estimessin espanya i tot l´ho espanyol,ja faria anys que haurien marxat de catalunya i viurien de les peonades ho estarien a l´atur vivint molt millor ( econòmicament ) que a Catalunya.
dues opcions.Ho bé son funcionaris espanyols,que cobraran nomina mentre no siguem independents,ho....ni a la seva terra els volen
+1
-1
Miri qu el podrin prendre per un inadaptat sense normalitzar!
Jordi M, 02/07/2012 a les 00:50
Al de les 00.10. Si vol res, d'entrada digui-m'ho en la llengua pròpia del territori. La que té els drets històrics, vaja, segur que ja sap quina vull dir.
+2
-0
QUE PRETENEN DEMOSTRAR.
Almanzor, 02/07/2012 a les 00:35
QUÈ DIUEN SER INDEPENDENTISTES, SI FINS I TOT AQUÍ ESCRIVINT SEUS COMENTARIS, SÓN ELS ÚNICS QUE INSULTEN. REPETEIX "QUE VOLEN DEMOSTRAR?".
EL PRIMER SEMPRE HA DE SER L'EDUCACIÓ.
+2
-1
PER Les pantalles NOMÉS els posin Els batlles.
Almanzor, 02/07/2012 a les 00:23
Perquè te n'adonis per si no t'havies fixat, no és només en el batlles. Quan pugeu al metro de BARCELONA, mira les cares de la gran majoria de la gent que t'envolta, i això no és el batlles, i ... després pensa?.
+2
-2
PER quillos, on sou?
Almanzor, 02/07/2012 a les 00:13
Jo no vull pensar que no t'has adonat, però el dia de Sant Joan si t'has fixat bé, hauràs notat que nosaltres els veritables Catalans estem patint una gran crisi, i aquell dia tampoc hi havia diners per cremar en petards ni coets, potser tu com ets independentista et sobren els bitllets.
+5
-3
Al Sr. Jordi M de las 23 :55
Anònim, 02/07/2012 a les 00:10
¿Es que cunado gana algo el Barça no se producen salvajadas por las calles?

Por cierto Sr . Jordi M, hacía días que no se lo preguntaba
¿usted tiene algo más que hacer que escribir posts en ND?, pq es que aburre leerle 4 o 5 veces en cada noticia.
+2
-1
PER... Deixeu que surti la xusma
Almanzor, 02/07/2012 a les 00:08
Com sempre ja va sortir l'independentista que insulta, així demostren alguns el que són, no respecten a ningú i només tenen com a arguments l'insult. Així és de l'única manera que saben alguns intentar aconseguir les coses, i per descomptat d'aquesta manera només es guanyen el menyspreu de les persones educades. Va ser dit que: "Pels seus fets i per les seves paraules els coneixeràs". Estic segur que el que denomina insultant els veritables Catalans xusma no té ni idea de qui va dir aquesta frase.
+4
-2
Quillos, on sou?
Jordi M, 01/07/2012 a les 23:55
Silenci clamorós a Barcelona. Menys petards que quan guanya el Madrid i ens ho volen refregar. On són, els quatre quillos de l'anterior Eurocopa? Aquesta vegada no trencaran coses ni torejaran automòbils amb tricorni de guardia civil? Quina llàstima. Tan bé que hauria anat poder treure'n imatges per TV3. Jo de TV3 enviaria algun equip mòbil a Cornellà o a l'Hospitalet. Igual allà.
+5
-7
ESPANYA 4 - ITALIA 0.
Almanzor, 01/07/2012 a les 23:51

¡¡¡VISCAAAAA ESPANYAAAAAAAA!!!...
¡¡¡VISCA CATALUNYA!.

ESPANYA 4 - ITÀLIA 0.
Sóc català i espanyol, vull a Espanya i també a Catalunya, sóc molt més català que majoria dels independentistes, que per desgràcia sempre parlen en nom de tots nosaltres els veritables catalans, i això a mi em fa enfadar moltíssim, Jo sóc Català de soca-rel, però també sóc i em considero Espanyol, agrairia a la minoria independentista que mai més parlessin en el nom de tots els Catalans ja que la majoria ens considerem també ESPANYOLS, i no vull que els independentistes parlin en nom meu.
PER CERT ... Ara que la selecció del meu País ESPANYA ha guanyat a tot el planeta en futbol, ​​sortiré amb una gran bandera ESPANYOLA a celebrar que el meu Nació ha guanyat la copa, I NINGÚ EM OBLIGA HA QUE HO FACI, HO FAIG VOLUNTÀRIAMENT I GRATIS, i no com fan els independentistes que quan els seus partits polítics volen reunir gent a Barcelona, ​​es gasten una fortuna per posar autobusos i que la gent de tots els pobles vinguin per fer embalum, NOMÉS CAL DONAR UNA VOLTA PER QUALSEVOL CIUTAT DE CATALUNYA PER VEURE MILERS I MILERS DE CATALANS QUE SURTEN AL CARRER AMB LA BANDERA ESPANYOLA VOLUNTÀRIAMENT I MÉS SENSE QUE EL COSTI UN DUR ALS TREBALLADORS. I NO ET OBLIDEU QUE NI A MI NI A NINGÚ ENS OBLIGUEN A SORTIR A CELEBRAR QUE HA GUANYAT LA SELECCIÓ DE LA MEVA NACIÓ ESPANYA, CARTELLERES TOTS VOLUNTÀRIAMENT I GRATIS, i jo sortiré AMB TOTS ELS MEUS AMICS EL PRIMER. I SENSE NECESSITAT QUE ELS vividors DELS POLITICS ENS mengin el COCO PERQUÈ SORTIM a manifestar.
I per favor li demano als independentistes, encara que sé que no ho faran mai, que deixin d'una vegada de parlar en nom de tots nosaltres els vedaderos Catalans, els quals som majoria i ens considerem també Espanyols. Sabent que a més la majoria d'independentistes baixen com Carod Rovira de gent de fora de Catalunya.

¡¡¡VISCAAAAA ESPANYAAAAAAAA!!! ...
¡¡¡VISCA CATALUNYA!.







+2
-5
Encara recordo la fotografia de Maragall i Clos, com energúmens amb un gol d'Espanya
Jordi M, 01/07/2012 a les 23:50
És una meravella, que l'alcalde de Barcelona s'hagi negat a instal·lar pantalles grans per veure la selecció espanyola. És una meravella, que l'única declaració que hagi fet en relació amb el partit sigui l'advertiment i amenaça als seguidors d'aquest equip davant la possibilitat que repeteixin bretolades d'altres vegades. Però sobretot el que és una meravella és poder tenir la certesa que l'alcalde de Barcelona no se sent representat per 'la roja'.
+4
-3
Queda molt poc per la independència i ells ho saben
Anònim, 01/07/2012 a les 23:44
Ho sapa tothom, avui 100 vegades menys soroll que fa dos anys. Estan acabats. N'hi ha molt que ja han començat a fer bondat de cara al futur. Si fins i to elsdel PSC-PSOE se'n han adonat que Catalunya serà independent d'aquí poquíssim
+3
-5
campeonesss¡¡¡¡
falset, 01/07/2012 a les 23:25
independentistes tireu els coets a la basura..... kk caduquennn¡¡¡¡¡¡ jjjaaaaaaa.. campeonessssss campeonesssss¡¡¡¡¡¡
+4
-2
Incivilitzats
Anònim, 01/07/2012 a les 23:12
Els brètols que celebren la victòria, només fan que donar voltes amb el cotxe fen sonar la bocina, i no deixen dormir als que volem descansar.

Colla d'incívics
+3
-2
CLL
Anònim, 01/07/2012 a les 22:39
Xiulada a l‘himne espanyol en els “Sky Games” per prohibir les victòries catalanes

http://www.directe.cat/noticia/212167/xiulada-a-lhimne-espanyol-en-els-sky-games-per-prohibir-les-victories-catalanes

Indignació per “l’apartheid” contra l’esport català als campionats del món d’esports de muntanya

video de la xiulada:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_7Zn-oQYGs4

...
Seleccions catalanes ja
+3
-3
Visca Catalunya lliure
Anònim, 01/07/2012 a les 22:24
Catalunya el país d'Europa on més s'odia els espanyols
+2
-8
Trias, como "político" eres una mierda. Lo pagarás en las urnas.
Anònim, 01/07/2012 a les 22:21
+8
-2
Espero que els Mossos facin la seva feina
Anònim, 01/07/2012 a les 22:15
Com és la seva obligació.
+4
-3
Deixeu que surti la xusma
Observant, 01/07/2012 a les 22:00
Deixeu que surtin a celebrar que no tenen gaires ocasions. Si fan com l'ultima vegada igual aquest cop si que calen foc a montjuic.

A catalunya, quí sortirán serán els espanyols identitàris, com alguns d'aquells independentistes dels anys 90 que on anaven la liaven i només feien que allunyar la gent normal. Que surtin doncs a demostrar la seva "españolidaz" ben espanyola i ben fatxa si pot ser i no és molt demanar.

+5
-3
Les pantalles només les posen els batlles on la població forastera és majoritària
Anònim, 01/07/2012 a les 21:44
Lleida, Tarragona, Sabadell del PSOE o Badalona del Partido Popular.
+1
-5
Que penita me dais. . . .
CATALONIA IS SPANAIR, 01/07/2012 a les 21:42

OJALA ESTA VEZ TENGAIS SUERTE Y SE CUMPLAN VUESTROS DESEOS Y LA SELECCION ESPAÑOLA PIERDA.

DEBE SER TAN FRUSTRANTE HABER ESTADO CON POLONIA, IRLANDA, CROACIA, FRANCIA, PORTUGAL Y HABER PERDIDO SIEMPRE.

AH. BUENO QUE VOSOTROS YA ESTAIS ACOSTUMBRADOS A SER UNOS PERDEDORES. . . .ME OLVIDABA DE ESTE DETALLE


+3
-2
Haver d'aguantar els espanyolistes de TV3
Anònim, 01/07/2012 a les 21:41
Fent espanyolisme contra Catalunya. I a sobre que aquesta televisió la permeti un govern que és diu nacionalista català i que la paguem els catalans que som majoritàriament independentistes és una vergonya. Quin fàstic que fa TV3 escopint contra Catalunya.
+4
-5
Que penita me dais. . . .
CATALONIA IS SPANAIR, 01/07/2012 a les 21:40
AHORA PIDES COLABORACION CUANDO OS HABEIS NEGADO DE FORMA SISTEMATICA SIEMPRE A PONER PANTALLAS GIGANTES PARA QUE LA AFICION PUEDA APLAUDIR A ESPAÑA Y QUE SOLO PUEDA VERSE EN LOS HOGARES Y BARES.

QUE VERGUENZA ME DAS TRIAS

+4
-5
Home, avui
Anònim, 01/07/2012 a les 20:54
el carrer ha de ser pels gais i pels que volen gaudir del festival Grec. Crec qua als fanàtics seguidors castellans/castellanistes de l'anomenada Roja s'haurien de fotre i celebrar el que sigui a caseta seva.
+4
-5
estel·lades
Anònim, 01/07/2012 a les 20:25
Perque NO OMPLIM CANALETES D' ESTEL·LADES quan la italia imbencible els hi foti 4 gols¡¡¡¡

Podreu guanyar, perdre, possar banderes, o sortir al carrer pero mai serem dels VOSTRES¡¡¡ MAI

TOTS A CANALETES¡¡¡


+8
-4
Avui, tots som ITALIANS
Anònim, 01/07/2012 a les 19:57
Forza Italia !
+4
-3
No crec que la majoria de catalans vagin al Espanya
Anònim, 01/07/2012 a les 19:55
Que hi vagin una bona proporció de castellans que viuen a Catalunya, sí que és possible, i com que n'hi ha tants...

Però és lògic que aquestes manifestacions d'incivisme s'aturin. Es quelcom semblant als bancs en alguns carrers i places, que els han hagut de retirar perquè s'hi ajuntava determinada gent i amb determinades finalitat o conductes envers els ciutadans normals.
+4
-4
italia, forza
Anònim, 01/07/2012 a les 19:53
espanyols feu fastic, el que mes us fot es que AVUI MOLTS I MOLTS VOLEM QUE PERDEU, sou un pais tercemundista i mai sereu un pais normal, mai,...

tots a canaletes, QUE RETRONI CATALUNYA QUAN MAQRQUI AZURRI¡¡¡
+3
-3
aigua¡¡
Anònim, 01/07/2012 a les 19:50
Sentit comu els espanyols? pero si son la majoria uns garrulos, cholos, ... quep passa nen?

Avui guanyarà ITALIA, i anirem a canaletes¡¡¡¡

Per cert a veure si plou molt i molt i totes les pantalletes, i tonteries pueblerines, s' ofeguen ,....
+8
-3
Plou fills de puta espanyolistes
Anònim, 01/07/2012 a les 19:50
Sortiu a celebrar-ho sota la pluja , aixi agafeu una pulmonia malparits
+5
-3
Els castellans són primitius
Jaume Tarragó, 01/07/2012 a les 19:49
Civisme? Als espanyols? Trias, què has pres avui?
+4
-4
Els castellans són primitius
Jaume Tarragó, 01/07/2012 a les 19:47
Civisme? Als espanyols? Trias, què has pres avui?
+3
-4
Sentit comú, clar que sí
Tallaferro50, 01/07/2012 a les 19:42
El meu sentit comú em diu que si guanyen els espanyols em quedi a casa. Si perden ho celebraré. I com que no sóc rancorós oblidaré que hi ha catalans en aquesta selecció. (De fet ells no en tenen cap culpa)
+9
-14
Cinisme fastigós
Cínic, 01/07/2012 a les 19:35
Trías, tros de cínic, negues les pantalles gegants per seguir la final, només per poder mantenir la ficció d'una Catalunya no espanyola totalment subvencionada i marginal, minoritària. La gran majoría de catalans, la Catalunya real, anem amb Espanya.
+9
-4
Això de demanar civisme als espanyols
Anònim, 01/07/2012 a les 19:11
Deu ser broma no?
+9
-10
Trías pudrete
Anònim, 01/07/2012 a les 19:07
Ahorcate
+1
-3
A casa ens eixuguem amb estanqueres,
Anònim, 01/07/2012 a les 19:07
però m'han dit que les "cojas" són més suaus, però tens el perill, que s'embossi l'W.C!
+0
-4
En Trias diu que pot guanyar la Boja!
Anònim, 01/07/2012 a les 19:06
Ah i que qui és la Boja?
+5
-3
Forza azzurri!
Anònim, 01/07/2012 a les 19:04
Forza azzurri!
+4
-4
CIVISME
Anònim, 01/07/2012 a les 19:04
Civisme Espanyol?
Sols cal veure la qualitat del personal.
+4
-3
Que els facin un grec
Anònim, 01/07/2012 a les 18:55
A veure si a aquests del futbol els exampen els de l'Orgull, tipus macho man o motero i els fan un grec, he he he.
+2
-4
forza italia
Anònim, 01/07/2012 a les 18:29
Pero que es que han guanyat? donen el partit per guanyat abans de començar avui amb un pam de nas, .... tens rao amic tots a canaletes....

tots a canaletes, ... a celebrar la victoria italiana,..
+6
-6
a canaletes
Anònim, 01/07/2012 a les 18:27
AVUI QUAN PERDI LA PIOJA¡¡¡¡ TOTS A CANALETES OMPLIM CANALETES D' ESTEL·LADES PASSA-HO

AVUI TORNEM A DEMOSTRAR QUE ESPANYA ENS IMPORTA UN .....

com a la final de la copa del rei.....

AVUI TOTS AMB ESTEL·LADES A CANALETES''''''''
+14
-6
Els Mossos a punt és el què s'ha de tenir
Anònim, 01/07/2012 a les 18:24
O aquets violents tornaran a cremar mig Barcelona com van fer quan van guanyar el Mundial.
+11
-5
Alternativa
Anònim, 01/07/2012 a les 18:16
I si perden, els gais els poden fer un grec i així se n'aniran contents a casa. Total, els escanyols s'hauran d'anar acostumant...

FEU EL VOSTRE COMENTARI



Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Vés a: Parés Baltà Indigena Blanc 2011: algú ho havia de fer (2)

Parés Baltà Indigena Blanc 2011: algú ho havia de fer (2)

El celler de Pacs segueix amb la tasca de recuperació de varietats autòctones que a hores d'ara són poc freqüents al Penedès

Bloc de fotos


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: