Aquest matí (11/07/12) el conseller d’Interior de la Generalitat de Catalunya, Felip Puig, ha presidit la Junta Local de Seguretat de Palamós, en un acte que s’ha dut a terme a l’Ajuntament de Palamós.

Aquesta sessió ha comptat amb la presència de l’Alcaldessa de Palamós, del subdirector general de Coordinació de la Policia de Catalunya, del delegat territorial del Govern de la Generalitat a Girona, del regidor de Seguretat i Mobilitat de l’Ajuntament de Palamós, així con dels màxims responsables dels cossos de policia a la zona: Mossos d’Esquadra, Guàrdia Civil, Cos Nacional de Policia i Policia Local de Palamós.

Durant la reunió d’avui, s’han valorat els serveis de seguretat ciutadana realitzats al municipi durant els darrers anys a la vila, i s’han proposat aquells serveis policials conjunts que s’hauran de realitzar aquest estiu a Palamós.

La destacada presència del conseller avui a Palamós ha servit també per a la signatura de dos convenis de col•laboració entre les dues administracions, autonòmica i local, en matèria de seguretat.