Q.Sallés/Redacció | Actualitzat el 11/07/2012 a les 11:38h

El PSC es posa flamenc amb Griñan i el PSOE

Navarro vol celebrar una trobada amb el socialista andalús per fer pedagogia del pacte fiscal malgrat el rebuf de l'andalús

Navarro i Rubalcaba, en una imatge d'arxiu. Pere Navarro. Foto: ACN

Ofensiva del PSC per evitar un enfrontament obert amb el PSOE pel pacte fiscal i pel concepte del federalisme. Després que José Antonio Griñán, cap dels socialistes andalusos, demanés aquest cap de setmana al líder del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, que s'oposi frontalment al pacte fiscal que es negocia a Catalunya, i que la portaveu parlamentària del PSOE, Soraya Rodríguez, toqués el crostó a l'embranzida dels catalans, el PSC s'ha fet sentir. Fins i tot, el primer secretari, Pere Navarro, s'ha mostrat disposat a fer una reunió amb Griñán per "fer pedagogia de les reclamacions catalanes". És a dir, contra els atacs d'Andalusia, el PSC es posa flamenc.

Navarro apareix per intentar rebaixar, en la mesura del possible, el to de les declaracions i contra-declaracions que sobre el pacte fiscal es disparaven els socialistes catalans i espanyols. La primera rèplica des de Catalunya fou enviada per la portaveu econòmica del PSC, Rocío Martínez-Sampere, que fent gala del seu estil free-lance no va magar el seu malestar amb els cosins espanyols dels socialistes catalans.  "Amb senyors com Ibarra (expresident d'Extremadura) o Griñán és cert que no ajuda molt en la defensa de la nostra idea que el federalisme és la millor manera d'articular les sobiranies compartides", va recordar Martínez-Sampere en una entrevista a Catalunya Ràdio. "El federalisme és la millor fórmula, el que ha fallat és la seva articulació. S'insisteix molt en la unió i poc en la llibertat, i federalisme és unió i llibertat", ha recordat Martínez-Sampere als seus companys socialistes d'altres llocs d'Espanya.


Per la seva banda,el coordinador del PSC a les Corts, Francesc Vallès advertia també aquest dilluns que al PSC no li tremolarà el pols a l'hora de prendre la decisió que més convingui als interessos dels ciutadans, i ho farà sense demanar permís a ningú. Ningú no ens ha de dir què és el que hem de fer i, molt menys, com es defensen els interessos de Catalunya", va afirmar a través d'un comunicat.

Cimera per asserenar els ànims

Després del batibull, ara el PSC vol celebrar una trobada entre el líder del PSC, Pere Navarro, i el president de la Junta d'Andalusia, José Antonio Griñán. Els catalans havien previst emmarcar la reunió en els contactes que Navarro vol tenir amb els 'barons' socialistes, però el PSC pretenia donar un caràcter especial a aquesta trobada per fer pedagogia mútua i conèixer les realitats dels dos territoris per no enfrontar-los.

Navega per les etiquetes

josé antonio griñánpscconcert

COMENTARIS

+1
-0
Òndia!
Anònim, 11/07/2012 a les 20:49
Però, això de la "pedagogia" a Espanya és una etapa ja superada i que no va servir per a res.

N'hi ha que van molt retardats potser per això encara són federalistes espanyols.

+2
-0
Sociates....
Anònim, 11/07/2012 a les 19:15
Per que serà que aquests sociates psoistes sempre xerren, xerren, i al final sempre acaben sense dir RES DE BÓ??? Per Catalunya segur que no!! Millor callats i treballar per la terra catalana a on viviu, que sou uns VIVIDORS, mai millor dit !!!!!!!!!!!!
+2
-0
Partit Sucursalista de CanZam
Jordi M, 11/07/2012 a les 14:45
El PSC fa molts anys, que es va posar flamenc.
+4
-0
La pedagogia s'ha acabat !!
Anònim, 11/07/2012 a les 13:31
Més pedagogia??? no cal, no es molesti el més mínim. No veu que a alumnes tant curtets i/o amb tan poques ganes d'escoltar és inútil??
Més val que vagi aprenent ell mateix, com molts del PSC (PSOE-PSOE), que amb espanya no anem enlloc, que sempre ens enganyaran, estafaran, robaran i espoliaran, que sempre que podran no invertiran un euro en res que pugui beneficiar Catalunya, (p.e infrastructures) i que provaran de seguir desinverint per tal d'arruinar la nostra terra.

Trocejaran la nostra llengua i cultura, la prohibiran, ens insultaran des de tots els cantons, tal i com fan ara mateix ...

Per tant, faci's autopedagogia i convencis que amb espanya només podem caure més avall, que si volem sortir del pou ens hem d'independitzar d'una vegada del marit que ens maltracte.

ADÉU ESPANYA !!
+2
-0
Pedro
Anònim, 11/07/2012 a les 12:49
Farà com la Carmen Chacón, i a partir d'ara per a caure més simpàtic es dirà Pedro Navarro.
+1
-5
Sí al Pacte Fiscal
Popular Català, 11/07/2012 a les 12:16
Amb el Pacte Fiscal Catalunya podrà ser més solidaria i coresponsable amb Espanya.

Catalunya pot i ha de contribuir més a l'aixecament espanyol i aviat neixerà un nou Pacte Fiscal en aquesta direcció.

Visca Catalunya Viva España

Jo, naturalment amb el PP.
+2
-0
Fofito
Anònim, 11/07/2012 a les 11:50
Els que ja tenim una edat recordem "los payasos de la tele".
N'hi havia un que es deia Fofito, que amb el maquillatge de pallasso, era clavat a aquest senyor.
La diferència es que aquest es un pallasso que no necessita maquillatge i els seus acudits fan mes riure.
+3
-0
ha ha ha ha
Anònim, 11/07/2012 a les 11:49
La Martínez-Sampere sembla espavilada (no sé per què no és ella la cap de colla del PSC i no el Navarro) però això del federalisme no s'ho creu ni ella.

A veure, senyors del PSC: QUE ESPANYA NO VOL NI SENTIR A PARLAR DE PACTE FISCAL ... només volen que Catalunya continuï pagant la festa de tots

INDEPENDÈNCIA JA ... o ens enfonsarem amb el titànic ecspanyol
+3
-0
Digui?
Anònim, 11/07/2012 a les 11:46
Navarro? Qui es aquest Navarro?
+9
-0
Altre cop la pedagogia!
Anònim, 11/07/2012 a les 11:46
Ostres, altre cop la pedagogia! Parole! Parole! Parole!...

Per què en diuen pedagogia quan voldrien dir submissió?

Ja estem farts de la pedagogia! Es pot creure que allà no entenen tan bé com aquí que representa l'espoli fiscal? Massa bé que ho entenen, de fet...

FEU EL VOSTRE COMENTARI



Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Vés a: Mont Marçal Crianza 2009: fets i no promeses

Mont Marçal Crianza 2009: fets i no promeses

Un vi negre penedesenc elaborat amb un cupatge de merlot i cabernet sauvignon, les dues varietats negres més esteses a la DO

Bloc de fotos


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: