| Actualitzat el 17/07/2012 a les 19:01h

Els esportistes catalans de curses de muntanya, «els millors del món»



El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, va felicitar ahir els esportistes catalans que han participat en els recents Sky Games, els campionats del món d’skyrunning, i que amb les seves 15 medalles han demostrat que són "els millors del món", tot i que l'organització no els va comptabilitzar perquè competien sota bandera catalana, en comptes d'espanyola.

L'esportista Núria Picas va refermar que als Sky Games s’ha vist que Catalunya és “una potència mundial” en aquests esports, i ha mostrat el desig que “ben aviat puguem competir com a país reconegut oficialment”.

El secretari general de l’Esport ha traslladat la felicitació als esportistes en nom del president de la Generalitat, Artur Mas, i s’ha mostrat “orgullós” dels podis assolits i la feina realitzada, 15 medalles que si la selecció catalana hagués pogut competir als Sky Games de manera oficial, “l’haguessin convertit en campiona del món”. “Sou els millors pel molt que aporteu a l’esport del país”, va dir Tibau, i es va felicitar també perquè “no heu deixat de banda els sentiments i heu contribuït a la internacionalització de l’esport català”.

Els esportistes catalans participants a l'Sky Games. Foto: Marc Didac

Navega per les etiquetes

selecció catalanasky games

COMENTARIS

+2
-0
Que tio más feo
Anònim, 18/07/2012 a les 21:08
Ese que dale en el video, por Diosssssssssss!!!!!!!! O es una tronka?!?!? No creo...
+0
-0
perquè no hi participen negres
joan33, 18/07/2012 a les 17:30
espereu que ni hagi i ja veureu que com no en sigui un que hagi nascut en terres catalanes, els millors no seran catalans.
+0
-0
BERGUEDANS
EDUARD GARCIA, 18/07/2012 a les 16:13
BE DANI BE! MOUNTAIN RUNNERS DEL BERGUEDÀ!
+0
-3
que espectáculo!!!! xD
Anònim, 18/07/2012 a les 15:58
El que no quiera competir bajo una bandera que no sienta que no compita, o que lo haga con Francia que verá que bien le va.
+2
-1
Val la pena
Anònim, 18/07/2012 a les 12:27
Sou un exepmple. El vostre esforç ì dignitat donaran fruits. El progrés dels pobles sempre és obra d'uns quants, després s'hi afegeix la massa.
+5
-1
Efecte gasosa
Anònim, 18/07/2012 a les 08:59
Sí, ara tothom els lloa.
Però d'aquí quatre dies començarà la lliga de futbol i els catalanets els oblidaran i es dedicaran a aplaudir els botiflers que juguen a "La Roja".

Pena de país!!

Tenim el que mereixem.
+15
-2
Apreneu-ne !!!
Anònim, 17/07/2012 a les 21:36
ECSPAÑA, APRENEU-NE !!! A competir, a ser consequents amb els seus principis, a ser fidel a la seva terra, en no deixar-se comprar,..., i moltes més coses que només els nostres representants ens podrien dir. ELS NOSTRES ESPORTISTES ENS MOSTREN EL CAMÍ A SEGUIR: INDEPENDÈNCIA !!!!!!!!!!!!! L´ENHORABONA CAMPIONS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
+4
-17
VAYA CARETOS
Anònim, 17/07/2012 a les 20:28
Aquest comentari ha estat amagat pels lectors. Fes clic per veure el comentari.
+10
-2
Injustícia
David, 17/07/2012 a les 19:58
Núria, és una llàstima que t'hagis hagut de conformar amb pujar l'estelada al podi. Espero que quan Catalunya sigui independent se't faci un homenatge com Déu mana i se't faci entrega de la medalla que et pertoca.

Gràcies pel teu esforç.
+11
-2
Responsabilitats
Anònim, 17/07/2012 a les 19:52
Be, ara els esportistes ja han fet la seva feina: s'han entrenat, han competit, han guanyat i han renunciat a la medalla per l'unic pecat d'haver competit sota una seleccio no acceptada.

Ara els queda als politics la feina de fer que l'any que ve puguin competir normalment. Si, no dic el 2014, dic l'any que ve, que ja esta be de remenar la merda tots els politics.

FEU EL VOSTRE COMENTARI



Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Vés a: Oriol Rossell Virolet: objectiu assolit!

Oriol Rossell Virolet: objectiu assolit!

Un monovarietal de xarel·lo, amb criança amb les seves mares durant 5 mesos, sense pas per fusta

Bloc de fotos
Vés a: Nebrera: «Els que ara diuen que no, després voldran governar»

Nebrera: «Els que ara diuen que no, després voldran governar»

L'exdiputada del PP sosté que "l'Estat va ser incapaç de convèncer-me que havia fet el possible per reforçar la unió" i assegura que part del seu entorn coincideix amb aquesta anàlisi

L'última hora de Nació Digitial


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: